چهارشنبه , ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » سایتهای امنیتی-اطلاعاتی داخلی درباره حامیان بین المللی مجاهدین رایزنی میکنند

سایتهای امنیتی-اطلاعاتی داخلی درباره حامیان بین المللی مجاهدین رایزنی میکنند

دست آوردهای دیدار با محمود عباس یا هر مقام دیگری برای مجاهدین خلق

در برهه ی کنونی از دوران حیات سازمان مجاهدین خلق، بیش از هر زمان، نیاز مبرم به فراهم کردن شرایط بقا برای این سازمان حس می شود. سازمانی که از کلیت تشکیلات آن تنها فرقه ای باقی مانده است با اعضایی درمانده و از نفس افتاده و البته ویترینی شکیل با نام دهان پرکن ” شورای ملی مقاومت ایران”. عنوانی که واژه شورا به هیچ روی به آن نمی خواند چرا که متشکل از آرا و افرادی غیر از هسته ی مرکزی مجاهدین خلق و ایدئولوژی مسعود رجوی نیست، واژه مقاومت هم برازنده ی آن نیست چرا که این سازمان در بزنگاه تاریخی فرار را بر قرار ترجیح داد و به دامان بیگانه ها گریخت و مشغول خدمت رسانی به دشمن وطن شد و اما واژه ” ایران” متناقض ترین بخش این عنوان است، چرا که علیرغم آن که پایه گزاران این نهاد در ایران متولد شدند اما پس از خیانت ها و حملات علیه مردم خود، ایرانی ها آن ها را بیگانه از ماهیت ایرانی و وطن پرستانه می بینند و با رویدادهای اخیر این ماهیت وطن ستیزی هر روز عیان تر و آشکارتر می شود.
دیدار اخیر مریم رجوی با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی، محمود عباس تلاش مذبوحانه ی دیگری ست برای بقای فرقه. این دیدار که در پی گردهمایی سالانه و حمایت آشکار شاهزاده سعودی از فرقه ی رجوی و سفر اخیرمحمود عباس به عربستان سعودی صورت گرفت نشان می دهد که هم پیمانان عرب ضد جمهوری اسلامی به مصداق شمشیر از رو بستن، دیگر عار ندارند که همپالگی خود با گروه های تروریستی، افراطی و فرقه ای را کتمان کنند. سعودی ها و مواجب بگیرانشان چون محمود عباس در این روابط غیرمتعارف ، به دنبال بی ثبات کردن ایران در منطقه و انزوای سیاسی ایران هستند ، غافل از آن که روابط این چنینی تنها خودزنی سیاسی محسوب می شوند.  به قطع یقین عربستان و هم پیمانانش چاره ی دیگری جز آن نیافتند، که به هر گروهی با سوابق تروریستی بی شمار و غیرقابل انکار و ذات افراطی و فرقه گرا دخیل ببندد.بدیهی است که این چنین دیدارها و روابط دوستانه با دشمنان ملت ایران قطعاً در روابط خارجی ایران با عربستان تأثیرگذار است و این روابط از پیش تار شده را تیره تر خواهد کرد اما تأثیر آن در داخل ایران و در سطح ملی نزدیک به صفر است –البته اگر اثرات منفی آن را بر نشماریم. مجاهدین خلق در میان جامعه ی ایرانی با حدود هفتاد درصد جمعیت زیر چهل سال تقریباً ناشناخته است . اگر شناختی از مجاهدین در ذهن این بخش از جمعیت وجود داشته باشد، خاطره های هولناک ترور، بمب گزاری ، حملات انتحاری ، آتش زدن اتوبوس ها و مکان های عمومی و .. در زمان کودکی آن هاست که نام مجاهدین عجین بود با دلهره و وحشت از انفجار در یک مکان عمومی – درست همانند آن چه امروز از داعش در ذهن مردم جهان متبادر می شود.

همچنین، مابقی جامعه ی ایرانی را نسل قبل از انقلاب و اوایل انقلاب تشکیل می دهند که جنایت ها و خیانت های مجاهدین خلق و خزیدن آن ها به آغوش دشمن در حال جنگ با وطن، کشتار جوانان وطن ، جاسوسی علیه ملت خود را دیده اند و درک کرده اند.آنچه مسلم است، خشم و انزجار ملت ایران از مجاهدین خلق و شخص مسعود رجوی التیام پذیر نیست. هزاران خانواده که عزیزانشان قربانی حملات تروریستی مجاهدین خلق شدند رنجی بی پایان را تجربه می کنند و صدها خانواده ی دیگر که عزیزانشان هنوز در قرارگاه های مجاهدین تحت سیطره ی فرقه ی مخرب رجوی هستند ، هر روز رنج فراق و اضطراب هرگز  ندیدن عزیزانشان را به جان می خرند.

دیدارها و مراسم ها و سخنرانی ها و اجلاس های فرقه ی رجوی، هراندازه که پرطمطراق و هزینه بر باشد، هیچ دست اورد داخلی برای آنها ندارد . این کاسه خرجی ها تنها کارکرد رسانه ای و تبلیغاتی دارد. خبر دیدار مریم رجوی و محمود عباس هم یکی دو روزی دراخبار رسانه ها ذکر شد و با چند تحلیل رسانه ای همراه شد تا مرگ تدریجی رویای مجاهدین خلق چندصباحی دیگر به تعویق بیافتد.

مزدا پارسی

منبع: ندای حقیقت
پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵اسامی ۱۰۰ نفر از انتقال یافتگان  به کشور آلبانی به شرح زیر می باشد:۱٫    مهدی سلطانی

۲٫    مهران استوان پور

۳٫    پیام نوری

۴٫    شیرین روحی

۵٫    عفت کربلایی

۶٫    مرتضی میرموسوی

۷٫    احمد فرجی

۸٫    جبار صباحی

۹٫    عباس علی محمدی

۱۰٫    محمد حسینی مقدم

۱۱٫    مالک شراعی

۱۲٫    حمید اشتری

۱۳٫    روزبه غنی پور

۱۴٫    مهدی فرزان

۱۵٫    مجتبی ایمانی نژاد

۱۶٫    فیروز دانافر

۱۷٫    خلیل احمد حسین زهی

۱۸٫    چنگیز صداقت

۱۹٫    رحمت الله جمالی

۲۰٫    فریدون اسکندری

۲۱٫    مهرداد بزازیان

۲۲٫    آزاد علی حاجیلویی

۲۳٫    بابک میرزایی

۲۴٫    امید سعیدی سخا

۲۵٫    حسن عبدالوهاب

۲۶٫    عبدالله زارعی

۲۷٫    حنیف ناظم زمردی (نام مستعار محسن واقف)

۲۸٫    شهرام رمضان زاده

۲۹٫    علی حامد رنجی

۳۰٫    رحیم چهارلنگ

۳۱٫    محمد امینی

۳۲٫    نیرسلطانی

۳۳٫    سعید نقاش

۳۴٫    رضا حسن زاده

۳۵٫    حسن عارف

۳۶٫    منصور برآهویی

۳۷٫    هادی آلفته

۳۸٫    هامون حسین دوست

۳۹٫    اسکندر ارجمندی

۴۰٫    غلامرضا شیرین منش

۴۱٫    غلامرضا غلامی خیرآبادی

۴۲٫    سجاد سپهری ( با نام مستعار محمد ملک)

۴۳٫    محمدتقی محمدی

۴۴٫    احمد کرمانی اسکویی

۴۵٫    مصباح طاهری

۴۶٫    محمد ترابی

۴۷٫    بهروز کاظمی

۴۸٫    عزت الله ماسوری

۴۹٫    احمد عارفیان

۵۰٫    مجتبی ضابطی

۵۱٫    جهانگیر جمالی

۵۲٫    مسعود اسد

۵۳٫    احمد فرزاد

۵۴٫    جواد عرب درگی

۵۵٫    سام ضرغامی

۵۶٫    امیر رضایی

۵۷٫    محمد صادق هاشمی خواه

۵۸٫    محمدتقی یوسفی

۵۹٫    سعید عبدی

۶۰٫    مجید امینی راد(نام مستعار می باشد)

۶۱٫    محمد بهروز پیرنیا

۶۲٫    امیر یگانه

۶۳٫    اصغر باتمانقلیچ

۶۴٫    فریدون ندایی

۶۵٫    محمد جعفری

۶۶٫    محمد کیان

۶۷٫    مریم ذوالجلالی

۶۸٫    مراد یونسی

۶۹٫    مجید نعیمی

۷۰٫    خسرو ملک زاده

۷۱٫    مهدی تدینی

۷۲٫    گیتا احمد خان بیگی

۷۳٫    عبدالحسین آهنگری

۷۴٫    مسعود جواد زاده

۷۵٫    بشیر اکبریان

۷۶٫    محمد مستقیمی

۷۷٫    مجتبی خلدی

۷۸٫    آذرنگهدار

۷۹٫    سعید کیا (با نام مستعار سعید جابانی)

۸۰٫   حسن نظام الملکی ( با نام مستعار علیرضا اکبریان) نفر شکنجه گر و زندانبان و اطلاعاتی فرقه رجوی

۸۱٫    شهرزاد علوی

۸۲٫    مهران غنیمتی

۸۳٫    محسن معصومی

۸۴٫    محمد ممقانی مطلق (دندانپزشک)

۸۵٫    مهدی زرگران

۸۶٫    غلامحسین مزروعی

۸۷٫    نورالله یاوری زاده

۸۸٫    مینا قائمی

۸۹٫    علی اصغر توسلی

۹۰٫    مجید محمودی توانا

۹۱٫    محمد لقمانی

۹۲٫    ناصر فقیهی حبیب آبادی

۹۳٫    داریوش تاکی

۹۴٫    فرید معدومی(با نام مستعار محمد فرید معصومی)

۹۵٫    حمیدرضا زارعی

۹۶٫    علیرضا حبیب زاده

۹۷٫    محمد فلاح

۹۸٫    بهروز شفعیعی(نام مستعار)

۹۹٫    زهرا فرحناک

۱۰۰٫    حسن شوکتی ثانی( با نام مستعار محمد پورثانی)

………………….
نوید رهایی
۱۵ مرداد ۱۳۹۵

شبکه خبر
جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۹۵آخرین فاز انتقال اعضای مجاهدین خلق از عراق به تیرانا پایتخت آلبانی به گزارش سایتهای اطلاعات سپاه پاسداران
پاسدار حسن دانایی فر سفیر رژیم ایران در بغداد  گفت که آخرین عناصر باقی مانده از -به تعبیر او- “گروهک تروریستی منافقین”!! تا ۴۵ روز دیگر از خاک عراق اخراج خواهند شد و پرونده این “گروهک تروریستی”، در عراق ، بطور کامل بسته می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا،  ‘حسن دانایی فر’ اطلاع داد که دولت عراق با همکاری سازمان ملل تاکنون ۶۵درصد عناصر گروهک تروریستی منافقین را از خاک خود اخراج کرده است و مابقی آنان تا ۴۵ روز دیگر از این کشور انتقال می یابند. وی افزود: دولت عراق از گذشته دنبال این بود که اعضای گروهک تروریستی منافقین را از خاک خود اخراج کند، اما به دلیل فشارهای آمریکا و برخی متحدان آن این روند تاکنون به تاخیر افتاده بود.

دانایی فر با اشاره به سیاست های آمریکا در حمایت از گروه های تروریستی منطقه، گفت حسب اطلاعاتی که در اختیار داریم اگر فشارهای آمریکا نبود، دولت عراق در سال های گذشته همه عناصر منافقین را از خاک این کشور اخراج می کرد.

سفیر ایران در عراق، خواست دولت و ملت عراق برای اخراج اعضای این گروهک تروریستی را حاصل عملکرد خونبار این گروه طی سال های حاکمیت رژیم صدام در دهه های ۱۹۸۰ . ۱۹۹۰ میلادی دانست و گفت: دست های این گروهک نه تنها به خون مردم ایران که به خون ملت عراق نیز آغشته است و شریک اصلی جنایات صدام بویژه در سرکوب انتفاضه شعبانیه در ۱۹۹۱ میلادی و همچنین قیام کردهاست.

به گزارش ایرنا، گروهک تروریستی منافقین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، دست به عملیات تروریستی متعدد و کشتار مردم در ایران زد و بعد از آن در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی با فرار از ایران در خاک عراق مستقر شد و به عنوان بخشی از نیروهای رژیم بعثی صدام در جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران شرکت کرد.
این گروهک تروریستی همزمان از طریق عوامل و عناصر نفوذی خود، به عملیات و انفجارهای تروریستی در داخل ایران ادامه داد.

گروهک تروریستی منافقین تنها در حق مردم ایران مرتکب جنایات تروریستی نشده، بلکه در قضیه قیام مردم عراق علیه رژیم صدام در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی در کنار یگان های جنایتکار این رژیم در کشتار مردم جنوب و کردهای شمال عراق شرکت کرد.

همین امر باعث شد تا دادگاه محاکمه سران رژیم بعث در ۱۱ ژوئیه ۲۰۱۰ میلادی ۳۹ تن از اعضای این گروهک تروریستی از جمله مریم و مسعود رجوی را به جنایت علیه بشریت و مشارکت در کشتار مردم عراق در قیام ۱۹۹۱ محکوم کند.

بعد از سقوط رژیم صدام در آوریل ۲۰۰۳، این گروهک تروریستی در اردوگاه ویژه خود واقع در ۷۰ کیلومتری شمال بغداد موسوم به ‘اشرف’ تا سال ۲۰۰۹ تحت حمایت ویژه نیروهای اشغالگر آمریکایی قرار داشت اما بعد از آن به درخواست بغداد، اداره این اردوگاه به دولت عراق واگذار شد.

دولت عراق در یکم فوریه ۲۰۰۷، اعضای گروهک نفاق را که حدود سه هزار و ۴۰۰ نفر برآورد شدند، بین بازگشت به جمهوری اسلامی ایران یا رفتن به کشور ثالث مخیر کرد که چون تحت الحمایه نیروهای آمریکایی بودند، این قضیه به اول ژانویه ۲۰۰۹ ، هنگامی که اداره اردوگاه به دست دولت عراق افتاد، موکول شد.

کشتار و جنایت این گروهک تروریستی علیه مردم عراق تنها محدود به دوره حاکمیت بعث نمی شود بلکه بعد از سقوط این رژیم، این گروهک تروریستی همواره به دست داشتن در ناآرامی های شمال بغداد بویژه در استان دیاله و ارتباط های مشکوک با برخی از شخصیت ها در عراق متهم بوده است.

دولت عراق با هماهنگی سازمان ملل طرح اخراج این گروهک دردسرساز تروریستی از عراق را در دو مرحله نخست انتقال اعضای این گروهک از اردوگاه اشرف به یک پادگان نظامی در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد در غرب پایتخت و سپس اخراج کامل آنها از عراق آغاز کرد.

آخرین مجموعه این عناصر تروریستی شامل ۴۸ نفر، در ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۳ به پادگان نظامی موسوم به لیبرتی در غرب بغداد انتقال داده شدند و اداره اردوگاه اشرف بطور کامل به دولت عراق بازگردانده شد و دولت عراق بر این اردوگاه نام ‘عراق نوین’ گذاشت.
طی هفت سال اخیر تعدادی از عناصر این گروهک تروریستی توانستند با پشت سرگذاشتن موانع زیاد از این گروهک بریده و برخی از آنها به ایران بازگردند و عده ای نیز ترجیح دادند به کشور ثالث بروند.

با اینحال ، گروهک تروریستی منافقین طی این سال ها ،همچنان با مشت آهنین، حلقه امنیتی را بر عناصر خود در داخل پادگان لیبرتی تنگ کرده و از هرگونه تماس دولت عراق و خانواده های اعضای خود که خواهان ملاقات با فرزندان فریب خورده شان هستند، جلوگیری می کند، بطوری که طی یک سال گذشته تلاش چندین باره خانواده ها را که تنها خواستار یک ملاقات یک ساعته با فرزندانشان بودند، ناکام گذارد. در همین حال، گزارش ها حاکی است که خیلی از اعضای فریب خورده از ماندن در این گروهک مرده به تنگ آمده اند، اما به دلیل تدابیر شدید امنیتی درون سازمانی این گروهک تروریستی،دریچه و معبری برای فرار از اسارتگاه خود ندارند.

عناصر این گروهک تروریستی امیدوارند که با انتقال آنها به کشور ثالث، زمینه زندگی آرام در آخرین روزهای عمر خود را حداقل پیدا کنند.

براساس گزارشی، تعداد کل عناصر گروهک منافقین بعد از انتقال به لیبرتی حدود سه هزار نفر بوده است که میانگین سن آنها ۵۳ سال است، این امر نشان می دهد که اعضای این گروهک عموما از سن میانسالی عبور کرده و نشاط جوانی خود را از دست داده اند و دنبال زندگی آرام در آخر عمر خود هستند.

اعضای گروهک منافقین مستقر در عراق، در چارچوب توافقات میان دولت عراق با سازمان ملل، باید در چند مرحله به کشور آلبانی انتقال یابند و گفته می شود که طی روزهای گذشته یک گروه دیگر آنان از طریق فرودگاه بین المللی بغداد خاک عراق را به مقصد تیرانا مرکز آلبانی ترک کرده اند.

ایرنا
۱۳۹۵/۰۵/۱۴