جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » رضا انتصاری از مدیران وبسایت مجذوبان نور با حکم غیابی دادگاه انقلاب تهران به تحمل هفت سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

رضا انتصاری از مدیران وبسایت مجذوبان نور با حکم غیابی دادگاه انقلاب تهران به تحمل هفت سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

رضا انتصاری، سومین مدیر «مجذوبان نور» به زندان، شلاق و تبعید محکوم شد

رضا انتصاری از مدیران وبسایت مجذوبان نور با حکم غیابی دادگاه انقلاب تهران به تحمل هفت سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

توییتر مجذوبان نور که اخبار مربوط به دراویش گنابادی را پوشش می‌دهد، نوشته که شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، آقای انتصاری را علاوه بر این به دو سال تبعید به خواف، دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال محرومیت از عضویت در گروه‌ها و احزاب و دسته‌جات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانه‌ای محکوم کرده است.

رضا انتصاری، سومین مدیر «مجذوبان نور» است که از سوی دادگاه انقلاب با احکامی سنگین روبرو می‌شود.

پیش از وی مصطفی عبدی از دیگر مدیران این وب‌سایت به تحمل ۲۶ سال و سه ماه حبس تعزیری، ۱۴۸ ضربه شلاق، دو سال تبعید به سیستان و بلوچستان، دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال محرومیت از عضویت در گروه‌ها و احزاب و دسته‌جات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانه‌ای» محکوم شده بود.

کسری نوری از دیگر مدیران این وبسایت که زندانی است نیز به ۱۲ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و دو سال تبعید به شهرستان «ثلاث باباجانی» و محرومیت‌های اجتماعی محکوم شده است

رضا انتصاری، کسری نوری، مصطفی عبدی، سینا انتصاری، صالح‌الدین مرادی و محمد شریفی‌مقدم، تیرماه امسال از زندان تهران بزرگ در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس زندان اعلام کردند که تا زمان برگزاری دادگاهی علنی و با رعایت شرایط منصفانه در انظار عمومی، در دادگاه حضور نخواهند یافت.

تجمع اعتراضی دراویش گنابادی در ۳۰ بهمن پارسال در اطراف خانه نورعلی تابنده، قطب این سلسله، با دخالت نیروهای امنیتی و لباس‌شخصی‌های موتورسوار به خشونت کشیده شد.

وب‌سایت مجذوبان نور در جریان این خشونت‌ها و پس از آن حصر قطب این سلسله و انتشار اخبار مربوط به وضعیت دراویش بازداشتی نقش مهمی ایفا کرد.

این وب‌سایت برای مدتی فعالیت خود را متوقف کرد، اما با ادامه حصر خانگی آقای تابنده، بار دیگر فعالیت خود را به ویژه در شبکه‌های اجتماعی از سر گرفت و در حال حاضر اخبار مربوط به احکام صادره برای صدها درویش زندانی و وضعیت آنها در زندان‌ها را منتشر می‌کند.

بنابر گزارش‌ها، در جریان درگیری‌های اواخر بهمن‌ماه گذشته در خیابان پاسداران تهران، ۵۰۰ درویش گنابادی بازداشت شدند که ۳۶۰ نفر از آنها هنوز زندانی هستند.

محمدرضا ثلاث، یکی از دراویش گنابادی نیز که از سوی دادگاه متهم شده بود سه مأمور پلیس را با اتوبوس زیر گرفته است، صبح دوشنبه ۲۸ خرداد سال ۹۷ اعدام شد.

سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان عفو بین‌الملل پیش از این نسبت به وضعیت دروایش زندانی در ایران به ویژه زنان درویش ابراز نگرانی کرده بودند.

در بیانیه خردادماه این سازمان در این زمینه آمده بود که «خودداری عمدی از درمان زندانیان غیرقانونی، غیرانسانی، بیرحمانه و به مثابه شکنجه است…زنان زندانی از جامعه دراویش گنابادی در اصل نمی‌باید بازداشت می‌شدند و این که مقامات ایران به آزار و شکنجه این زندانیان می‌پردازند انزجارآمیز است.»