دوشنبه , ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » نماز جمعه تهران به امامت خامنه‌ای طی هشت سال اخیر : معترضان سرنگونی هواپیما فریب‌خورده دشمن هستند!!!جنتلمن‌های پشت میز مذاکره، همان تروریست‌های فرودگاه بغداد هستند

نماز جمعه تهران به امامت خامنه‌ای طی هشت سال اخیر : معترضان سرنگونی هواپیما فریب‌خورده دشمن هستند!!!جنتلمن‌های پشت میز مذاکره، همان تروریست‌های فرودگاه بغداد هستند

رهبر جمهوری اسلامی کشورها و رسانه‌های خارجی را به بهره‌برداری از سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی برای کاهش آثار مراسم بزرگداشت قاسم سلیمانی و حمله موشکی به پایگاه‌های آمریکایی متهم کرده است

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، در خطبه‌های نماز جمعه ٢٧ دی، به موضوع کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، و حادثه سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی پرداخت، از موضعگیری کشورهای اروپایی در قبال برجام انتقاد کرد و از مردم خواست در انتخابات مجلس شرکت کنند.

این اولین نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خامنه‌ای طی هشت سال اخیر است.

آیت‌الله خامنه‌ای کشتن قاسم سلیمانی را “تروریسم” توصیف کرد و گفت: “سعی کردند سردار عزیز ما را متهم به تروریسم کنند اما خدای متعال صحنه را گرداند و مردم در اینجا و آنجا پرچم آمریکا را آتش زدند.” او به خصوص رسانه‌های بین‌المللی را هدف حمله قرار داد و گفت: “امپراتوری رسانه‌ای صهیونیسم سعی کردند که سردار ما را متهم به تروریسم کند اما خداوند متعال صحنه را به عکس آنچه آنها می‌خواستند قرار داد.” رهبر ایران در این زمینه “از تلویزیون‌های آمریکایی و رادیو انگلیس” نام برد.

آقای خامنه‌ای شرکت مردم در مراسم تشییع جنازه قاسم سلیمانی را مورد تاکید قرار داد و گفت که “ملت ایران نشان داد که به نمادهای مقاومت عشق می‌ورزد و طرفدار تسلیم نیست.” او گفت که “سپاه قدس یک نیرویی است که با سعه صدر به همه جا و همه کس نگاه می‌کند و رزمندگان بدون مرز هستند.”

دبی-العربیه.نت فارسی

آیت الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی، در خطبه نماز جمعه خود معترضان سرنگونی هواپیما را فریب‌خوردگان دشمن خواند

او با اشاره به حادثه سقوط هواپیما گفت :«همان اندازه ای که ما از حادثه سقوط هواپیما غصه خوردیم، دشمن ما به همان اندازه خوشحال شد»، حمله موشکی ایران به پایگاههای آمریکا در عراق را «حادثه عظیم» نامید و اعلام کرد که دشمنان قصد داشتند این «حادثه» را تحت الشعاع سانحه سرنگونی هواپیمای اوکراینی قرار دهند، اما «اشتباه» کردند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، علی خامنه‌ای، جمعه 17 ژانویه 2020، پس از هشت سال، بار دیگر در نماز جمعه برای ایراد خنرانی حضور پیدا کرد، او در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران، با تمجید از آتش زدن پرچم‌ آمریکا و اسرائیل توسط هواداران قاسم سلیمانی گفت: «سردار شهید عزیز را به چشم یک مکتب، راه و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم».

او حمله موشکی ایران به پایگاههای آمریکا در عراق را «ایام الله» نامید و آن را «نقطه عطف تاریخ و تاریخ ساز» توصیف کرد.

اشاره خامنه ای به حمله ای است که توسط ایران به تلافی کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و همراهانش، به پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در عراق، انجام شد که به گفته مقامات آمریکایی تلفاتی نداشته است. با وجود تهدیدهای بی‌شمار مقامات ایران مبنی بر اینکه آمریکا هزینه سنگینی برای کشتن قاسم سلیمانی خواهد داد، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که «هیچ یک از نیروهای آمریکایی در حملات تلافی‌جویانه ایران کشته نشده است».

رهبر جمهوری اسلامی، سپاه قدس که شاخه برون مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است را یک نهاد «انسانی و دارای انگیزه‌های بزرگ و روشن انسانی» توصیف کرد.

خامنه ای با اشاره به نزدیک شدن زمان انتخابات مجلس یازدهم، شرکت مردم در آن را «عامل اقتدار» نامید و گفت: «حضور ملت ایران در انتخابات، کشور را بیمه و دشمن را مایوس می کند».

او اظهار کرد که سعی می شود با «انواع و اقسام حیل» از شرکت مردم در انتخابات ممانعت به عمل آید و با بیان اینکه «مردم باید با شوق در انتخابات شرکت کنند»، تاکید کرد که «مبادا دشمن بتواند در این زمینه خواسته خود را تحقق بخشد» و انتخابات «بی رونق» شود.

رهبر جمهوری اسلامی، با بیان اینکه «همان اندازه ای که ما از حادثه سقوط هواپیما غصه خوردیم و غم بر دل ما فرود آمد، دشمن ما به همان اندازه خوشحال شد»، گفت: «به خیال اینکه مستمسکی به دست آورده است که بتواند سپاه پاسداران، نیروهای مسلح و نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرد. خواستند این کار را بکنند شاید آن حادثه عظیم را تحت الشعاع قرار بدهند، اما اشتباه کردند».

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس، خامنه ای، در بخش دیگری از سخنان خود، معترضان علیه حکومت که فریاد «نه غزه نه لبنان» را سر می دهند «فریب خوردگانی» نامید که «هرگز نه فقط جانشان، بلکه منافع‌شان را نیز فدای میهن نمی کنند».

او سه دولت بریتانیا فرانسه و آلمان را «پادوی آمریکا» دانست که قصد داشتند با «کشاندن مسائل هسته ای ایران به شورای امنیت»، حمله ایران به آمریکا را تحت الشعاع قرار دهند.

رهبر جمهوری اسلامی، این سه کشور را متهم کرد که در جنگ ایران و عراق به صدام، رئیس جمهور پیشین عراق، «کمک» کردند. به گفته او، دولت آلمان «وسایل شیمیایی» را در اختیار «صدام حسین» قرار داد.

گفتنی است، سه کشور اروپایی اولین گام را برای فعال‌سازی «مکانیسم حل اختلاف» برداشتند. پرونده تخطی ایران ازبرجام به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع می‌شود و در صورت محکومیت، تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال می‌شود.

سه کشور اتحادیه اروپا، 14 ژانویه 2020، ایران را متهم به نقض برجام کرده و بیانیه ای در این باره صادر کردند.

وزرای خارجه سه کشور اروپایی فرانسه، بریتانیا و آلمان، طی این بیانیه اعلام کردند که «ایران از ماه مه سال گذشته (2019)، به تدریج تعهدات خود را در قبال توافقنامه برجام کاهش داده و محدودیت های اصلی برنامه هسته ای اش را نادیده گرفته است».

در بیانیه این کشورها تصریح شده که «اقدامات ایران» هیچ انتخاب دیگری غیر از «فعال شدن روند حل اختلاف» برای طرف های توافقنامه باقی نگذاشته است. به این ترتیب روندی که در نهایت می‌تواند به فعال شدن «مکانیسم ماشه» بینجامد، اکنون فعال شده است.

او در مورد موشک‌پرانی به سوی پایگاه‌های آمریکا در عراق گفت که “اقدام سپاه ضربه به هیبت ابرقدرتی آمریکا بود” و افزود: “روزی که موشک‌های سپاه پایگاه آمریکایی در عراق را در هم کوبید، از ایام الله است.”

او در خطبه اول همچنین از سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی ابراز تاسف کرد اما گفت که “به همان اندازه که ما از این حادثه غصه خوردیم، دشمن از آن شاد شد.”

وی در توجیه این نظر خود، گفت که هدف “دشمن” این بود که این حادثه باعث شود که مردم ایران مراسم خاکسپاری قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس را که در حمله آمریکاییان کشته شد فراموش کنند.

آقای خامنه‌ای گفت که مادر یکی از کسانی که در سرنگونی هواپیما کشته شدند در نامه‌ای به او، بر وفاداری خود نسبت به نظام تاکید کرده.

آیت‌الله خامنه‌ای از کسانی که “در مقابل توطئه دشمن ایستادند و موضع مخالف دشمن گرفتند” تشکر کرد.

در مورد سقوط هواپیما، او گفت که در این حادثه “ابهاماتی وجود دارد” و افزود که “از فرماندهان سپاه تشکر می‌کنم که برای موضوع توضیح دادند ولی این موضوع باید پیگری شود تا از حوادث مشابه نیز به شکل جدی پیگیری شود.”

آیت‌الله خامنه‌ای اظهارات برخی دیگر از مقامات در مورد لزوم ادامه فشار بر آمریکا را تکرار کرد و گفت: “تنبیه اصلی آمریکا، اخراج از منطقه است.”

رهبر ایران در بخش دیگری از سخنانش مخالفان را محکوم کرد و از جمله شعار تظاهرکنندگان ایرانی در تاکید بر اولویت منافع ایران و انتقاد از حمایت حکومت از گروه‌های خارجی را محکوم دانست. او گفت: “فریب خوردگانی که فریاد زدند نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران، جان که هیچ، آرامش خود را نیز فدای ایران نکردند.”

او در اشاره تلویحی به تظاهراتی که در اعتراض به سرنگونی هواپیمای اوکراینی صورت گرفت و ابراز حمایت مقامات دولتی آمریکا از آنان هم گفت: “دلقک‌های آمریکایی که به دروغ و با رذالت می‌گویند در کنار مردم ایران هستیم، ببینند مردم ایران چه کسانی هستند. آیا چند صد نفری که به عکس سردار عزیز ما اهانت می‌کنند، مردم ایران هستند یا جمعیت عظیم و میلیونی که خودشان را در خیابان‌ها نشان می‌دهند؟”

آیت‌الله خامنه‌ای بخش دیگری از سخنان خود را به اقدام اخیر سه کشور اروپایی عضو برجام در مورد طرح شکایت علیه کاهش تعهدات ایران در این توافق اختصاص داد و این اقدام را هم با کشته شدن قاسم سلیمانی مرتبط دانست.

وی گفت “یکی از کارهای دیگری که برای تحت‌الشعاع قرار دادن این حوادث بزرگ انجام دادند همین کاری است که این سه دولت اروپایی کردند.” وی افزود: “دولت خبیث انگلیس، دولت فرانسه و دولت آلمان تهدید کردند که ما مسئله هسته‌ای را بار دیگر به شورای امنیت می‌بریم، که البته مسئولین کشور خوشبختانه پاسخ اینها را دادند. جواب محکم به اینها داده شد.”

رهبر ایران گفت که “این کشورهای حقیر در صدد به زانو در آوردن ملت ایران هستند” و افزود که آمریکا نیز در این مورد موفق نبوده و بنابراین، این کشورها هم موفق نمی‌شوند.

آیت‌الله خامنه‌ای از مردم خواست که برای نشان دادن حمایت خود از حکومت، به طور گسترده و مشتاقانه در انتخابات شرکت کنند و افزود: “مراقبت کنید مبادا دشمن خواسته خود را تحقق ببخشد که عبارت است از کم رنگ کردن انتخابات.”

رهبر ایران بخشی از خطبه دوم را هم به زبان عربی ایراد کرد. او تحولات اخیر عراق را به توطئه خارجی نسبت داد و گفت: “آنها می‌خواهند هدف پلید خود را در عراق از طریق فتنه و جنگ داخلی و تجزیه عراق و حذف نیروهای مومن و مجاهد و میهن‌دوست انجام دهند.”

طی بیش از سه ماه گذشته، عراق صحنه تظاهرات اعتراضی علیه ساختار حکومتی بوده است. تظاهرکنندگان سیاستمداران و تشکل های سیاسی را که برخی از آنها با حکومت ایران رابطه نزدیک دارند به بی کفایتی و فساد متهم کرده و خواستار تحول اساسی در کشورشان شده اند. آیت‌الله خامنه‌ای چندی پیش نیز اعتراضات عراق را توطئه‌ای علیه روابط نزدیک دو کشور خوانده بود.

وی حرکت اعتراضی در لبنان را بخشی از توطئه علیه کشورهای اسلامی دانست و گفت: “فتنه‌ها در لبنان و خرابکاری‌های مستمر در عراق نمونه هایی از این دست هستند.”