X

بازگشت ارتجاعی “شورای نگهبان” به ایام الجاهلیه

دشمنان مردمسالاری-  فسیلهای رسوب کرده در شورای نگهبان امثال احمدجنتی و موحدی کرمانی- به بهانهء مخالفت با حسن روحانی، ایران را به “پاکستان” و “کافرستان” و شهروندان را به “آل حلال” و”اهل حرام” تفکیک کرده اند!

حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفتگو با«انتخاب»:
انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران آزاد است و هر کس به هر نامزدی بخواهد رأی می دهد. مردم جامعه ایران همچون گذشته ثابت کردند از لحاظ سیاسی بیدار و روشن هستند، اوضاع کشور را درک می کنند و اقدام لازم را در وقت مناسب انجام می دهند. در مجموع انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با امنیت و سلامت برگزار شد.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی درباره سلامت انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و پیام حضور 41 میلیونی مردم در پای صندوق های رأی گفت: این مشارکت گسترده در انتخابات به داخل و خارج از کشور پیام داشت چون نشان داد بعد از مدت 38 سال از پیروزی انقلاب مردم به سرنوشت خود، نظام و انقلاب بی تفاوت نیستند و آینده کشور برای شان اهمیت دارد.

عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار سیاسی «انتخاب» با بیان اینکه مردم سالاری دینی در انتخابات روز 29 اردیبهشت خود را نشان داد، اظهار داشت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران آزاد است و هر کس به هر نامزدی بخواهد رأی می دهد. مردم جامعه ایران همچون گذشته ثابت کردند از لحاظ سیاسی بیدار و روشن هستند، اوضاع کشور را درک می کنند و اقدام لازم را در وقت مناسب انجام می دهند. در مجموع انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با امنیت و سلامت برگزار شد.
وی درباره امکان جابه جایی 3-4 میلیونی آرا در انتخابات ایران، اظهار کرد: تخلفات انتخاباتی در همه ادوار گذشته نیز وجود داشته اما تخلفات در سرنوشت و نتیجه انتخابات نمی تواند موثر باشد. در مجموع شورای نگهبان تا چند روز آینده نظر خود را درباره میزان تخلفات اعلام می کند بنابراین پیش بینی نمی توان کرد باید منتظر نظر شورای نگهبان بود.
وی درباره تلاش برخی برای تقسیم آرای مردم به حلال و غیرحلال یا سیاه و غیرسیاه ادامه داد: کسی که پای صندوق رأی آمد و رأی داد احساس مسئولیتش قابل تقدیر است بنابراین اینجا آرا قابل تقسیم به آرای خوب و بد نیست. مشارکت حداکثری بیش از هر نتیجه ای برای ما اهمیت دارد چون پیام روشنی به داخل و خارج کشور می دهد. پس معتقد نیستم که آرا با هم تفاوتی دارند.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سئوال که ایده تشکیل دولت در سایه که بارها آزموده شد اما جواب نداد، آیا امروز برخی حامیان آقای رئیسی همچون سعید جلیلی برای راه اندازی چنین مجموعه ای می توانند به موفقیتی دست پیدا کنند؟ گفت: دولت در سایه نداشتیم، نداریم و نخواهیم داشت. دولت همانی است که با آرای مردم مشخص می شود. همان طور که امام و رهبری همواره گفتند میزان رأی ملت است، بر اساس آرای مردم باید قضاوت کرد. هر کس آرای اکثریت رأی دهندگان را به دست آورد، دولت مشروع نظام است و به همین دولت باید توجه داشت نه مجموعه ای دیگر.
ابراهیمی یادآور شد: البته غیر از نامزد پیروز، سایر نامزدها نیز آرایی دارند آنها و سایر فعالان سیاسی چه آقای جلیلی و چه شخص من برای آنکه در آینده مطالبات رأی دهندگان را دنبال کنیم، می توانیم طرح دیدگاه داشته باشیم، انتظار هم آن است که دولت مستقر و مشروع نیز اید مطالبات مردم را پاسخ دهد.
محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفتگو با «انتخاب»:ما تاحالا رئیس جمهوری با رای حرام نداشته ایم. 

حجت الاسلام محمدتقی رهبر معتقد است که اگر تخلفی در انتخابات صورت گرفته، جزئی بوده و در آرای مردم تاثیر ندارد.

عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار «انتخاب» اظهار داشت: همانطور که رهبری گفته اند، رای مردم حق الناس است، اگر کسی رای مردم را ضایع کند، حق آنها را ضایع کرده است. بنابراین چون رای، حق الناس است، تضییع آن نیز یک خطا و گناه است.
وی با اشاره به ادعای تخلف در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر تخلفی هم باشد در مجموع ارای ملت تاثیری ندارد. انهایی که می گویند تخلفات صورت گرفته، باید از مسیر قانونی پیگیری کنند .
رهبر اضافه کرد: ما تاحالا رئیس جمهوری با رای حرام نداشته ایم. مجددا تاکید می کنم در ایران رئیس جمهور نداشته ایم که با رای تقلبی و حرام روی کار امده باشد. مراجع رسیدگی کننده مثل هیات نظارت و وزارت کشور انسان های بی دینی نیستند.
وی خاطرنشان کرد: تخلفات ممکن است در حد صد یا هزارتا باشد، اما در آرای مردم تاثیر ندارد. ایا هزار رای در مقابل 40 میلیون رای سرنوشت ساز است؟ اینکه بگوییم چند تخلف نشده و بنابراین به جای آن آقا، اقایی دیگر رئیس جمهور می شود، امکانش نیست. اگر تخلفی هم شده باشد، جزئی است و در مقابل آرای میلیونی مردم ناچیز است.
عضو جامعه روحانیت مبارزه ادامه داد: اگر مسلم شود تخلفی شده، تعدادی از ارا را حذف میکنند اما این سرنوشت انتخابات را تغییر نمیدهد. هیچ دولتی با رای حرام در ایران سر کار نیامده. حتی نمایندگان مجلس هم اینطور بالا نیامده اند.
رهبر در پایان گفت: نمی خواهم در برابر اقایان محترم، موضع گیری کنیم، تخلف  چند میلیونی گفته شده، رقم بالایی است، اگر تخلف هم باشد به اینجا نمی رسد. فاصله ارا خیلی زیاد است. فاصله 300 هزار یا 1 میلیون رای نیست، فاصله بیش از اینها است و امکان تغییر در نتیجه وجود ندارد. در هر حال، سیستم مدیریتی و رای گیری و انتخابات ما نباید زیر سئوال برود.