به گزارش تابناک به نقل از مهر، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: بامداد امروز (پنج شنبه) بهدنبال وقوع حادثه ای که چگونگی آن در دست بررسی است یکی از سوله های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شد.
وی اظهار داشت: این رخداد هیچگونه تلفات جانی نداشته و لطمه ای به فعالیتهای جاری این مجموعه نیز وارد نکرده است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: از نظر احتمال ایجاد آلودگی نیز با توجه به غیر فعال بودن مجموعه ذکر شده جای هیچگونه نگرانی نیست.
کمالوندی خاطرنشان کرد: هم اکنون تیم های کارشناسی سازمان در محل وقوع حادثه قرار داشته و مشغول بررسی علل این واقعه هستند.
خبرگزاری ایسنا به نقل از بهروز کمالوندی، سخنگوی این سازمان، خبر داد که این «حادثه» در یکی از سولههای «محوطه باز» تاسیسات نطنز رخ داده است.
به گزارش رادیوفردا هنوز از ماهیت رخدادی که این مقام جمهوری اسلامی از آن به عنوان «حادثه» یاد میکند و علت وقوع آن اطلاعی در دست نیست.به گفته آقای کمالوندی، سوله محل وقوع حادثه «در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز» بوده است.او گفت: «این رخداد هیچگونه تلفات جانی نداشته و لطمهای به فعالیتهای جاری این مجموعه نیز وارد نکرده است.»
آقای کمالوندی ادامه داد: «از نظر احتمال ایجاد آلودگی نیز با توجه به غیر فعال بودن مجموعه ذکر شده جای هیچگونه نگرانی نیست.»
این «حادثه» کمتر از یک هفته پس از آن رخ میدهد که مشاهده نور و انفجاری مهیب در شرق تهران به سرخط خبرهای کشور بدل شد.
رسانهها و کاربران شبکههای اجتماعی در ایران بامداد جمعه، ششم تیرماه، از صدای مهیب و مشاهده یک نور نارنجی در شرق تهران خبر دادند.
ساعتی بعد یک سخنگوی وزارت دفاع ایران خبر داد که این نور شدید ناشی از انفجار «یک مخزن گاز در منطقه عمومی پارچین» بوده و «تلفاتی در بر نداشت».
با این حال بررسی ویدئوهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده بود چنین نشان میداد که محل انفجار منطقه خجیر تهران است، نه پارچین. یک روز بعد، تصاویر ماهوارهای این حدس را تأیید کرد.
علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، اواخر فروردینماه اعلام کرده بود که بهزودی از نسلی جدید از سانتریفیوژها در تأسیسات غنیسازی نطنز رونمایی میشود و کار بر روی ساخت تعدادی از مجتمعهای سوخت رآکتورهای اراک و رآکتورهای قدرت در حال انجام است.
تاسیسات نطنز در آذرماه سال گذشته هم زمانی به صدر اخبار آمد که ایران یک بازرس آژانس بینالمللی انرژی اتمی را اخراج و سپس او را متهم کرد که قصد «خرابکاری صنعتی» در تاسیسات هستهای نطنز را داشته است.