روایت یک نماینده از نقش ۱۰۰ نفر در فساد و سوداگری بازار خودرو
وزرای احمدینژاد بر سر ریاست مجلس یازدهم به توافق رسیدند
اخراجیها با مصوبههای بیخاصیت انتقام گرفتند
طعنه یک روزنامه به نمایندهای که داعیه ریاست مجلس دارد
عارف عالیجناب سکوت بود
اگر روزی مردم حکومت دیگری را خواستند، به قول امام، خواستشان باید محقق شود
پرونده نحوه جذب «حسین فریدون» در مقطع دکترا به قوه قضاییه رفت
حمله کیهان به مصوبه انتخاباتی نمایندگان
ادعای یک رسانه: سفیر آلمان، افسر اطلاعاتی و با تل آویو در ارتباط است
چمران افزود: الان موضوعی که هست مبنی بر اختلاف به این معناست که هر جایی وقتی که یک مسئولیتی گذاشته میشود و هرکس که فکر میکند این کار را میتواند خوب انجام دهد و احساس مسئولیت میکند میرود جلو و آن را دنبال میکند، بنابراین این موضوع نشان میدهد که یک جایی افرادی ننشستند و بگویند که این رئیس شود یا نشود البته خود این دوستان با یکدیگر نشسته و صحبت کردند تا یک ترتیباتی را تنظیم کنند که البته این هم باز با رای گیری بین خودشان خواهد بود و احتمالا یک نشستی خواهند داشت قبل از شکل گیری مجلس تا در آنجا بتوانند رای گیری کنند که دیگر در زمان تشکیل مجلس وقت زیادی برای این کار گرفته نشود.رئیس اسبق شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: البته این بهترین روشی است که میشود دنبال کرد، حالا اگر این کار را بتوانند انجام دهند کار خوبی است و اگرنه که در هر حال یک عده کاندیدا شده اند و با هم صحبت و بحث هم کردند تا وارد مجلس شوند، حال این نمایندگان مجلس هستند که تصمیم میگیرند به چه کسی رای دهند، در نتیجه ما این را ما به عنوان یک اختلاف عمیق و ریشهای نمیتوانیم در نظر بگیریم.
قوچانی در ابتدای این سرمقاله در دفاع از اظهار نظرات اخیر دبیرکل حزب کارگزاران نوشته است: “غلامحسین کرباسچی به هیچ وجه متعرض کاریزمای سیاسی جنابآقای خاتمی نشده است و گرچه نقد روسایجمهور از آقای هاشمی تا آقای روحانی ذنبلایغفر نیست، اما آنچه آقای کرباسچی از آن سخن گفته به جز نقد مدیریت دکتر محمدرضا عارف «رئیس شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان» (که دیگر معنای محصلی ندارد) انتقاد از رخوت در جبهه اصلاحات و دعوت به اصلاح آن بدون توجه به افراد و اشخاص بوده است”.خبرگزاری تسنیم نیز در سلسله گزارشها و گفتگوهایی به موضوع بازنگری در جریان اصلاحات پرداخت. اینکه جریان اصلاحات ۲۳ سال بعد از دوم خرداد ۷۶ باید خود را تعریف کند و مرزش را با اپوزیسیون و اصولگرایی مشخص کند. هرچند این نامشخص بودن مرز اصلاحطلبی این فرصت را به آنها میداد که هرکس را به راحتی به عضویت جریان خود درآورند.
این شرایط سبب تشدید تخریب اراضی و افزایش فرسایش آبی خاک و تولید رسوب، فرسایش بادی و طوفانهای گرد و غبار، خشک شدن تالابها و بحرانهای متعدد زیست محیطی شده است. گزارشهای ادواری آینده پژوهی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری نیز موید اهمیت این بحرانها است. از جمله در آخرین گزارش منتشره با عنوان «آینده پژوهی ایران ۹۶»، سه موضوع بحران تامین منابع آبی، بحران ریزگردها و پیامدهای ناشی از بحران آب جزء ۱۰ اولویت مهم کشور و در ردیف مشکلاتی از قبیل: بیکاری و اشتغال قرار گرفتهاند. چنانچه این گزارش در سالهای ۹۷ و ۹۸ تهیه میشد، به طور قطع مشکل سیل نیز در ردیف ۱۰ اولویت قرار میگرفت. جنابعالی با اشراف به اینگونه مشکلات از ابتدا دولت خود را دولت زیست محیطی خواندهاید و بر اولویت حل بحرانهای محیطی تاکید داشتهاید.
در این شرایط، اخبار منتشره در فضاهای مجازی در خصوص مصوبه شماره ۳۰۸۲۲ مورخ ۱۳۹۹/۲/۱ شورای عالی اداری در خصوص ادغام پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور با موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، سبب تعجب دلسوزان آب و خاک کشور شد. به جرات میتوان گفت که پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری وزارت جهاد کشاورزی تنها موسسه پژوهشی تخصصی است که با درک شرایط خاص کشور با تکیه بر توان بالای پژوهشگران خود علاوه بر تولید اطلسهای ملی فرسایش و رسوب، سیل و ظرفیتهای آبی، راهکارهای اجرایی متعددی در زمینه شناخت عوامل فرسایش خاک، راهکارهای کاهش فرسایش، علل و راهکارهای مهار سیل، ارائه مدلهای مدیریت جامع آبخیزها و افزایش پتانسیل آبی کشور را به انجام رسانده است. ارائه راهکارهای نوین آبخیزداری و اجرای طرحهای تعادلبخشی آبخوانها و احداث سدهای زیرزمینی و بومیسازی روشها از جمله دستاوردهای مهم این تلاشها بوده است.جالب توجه است که کمیته بررسی علل سیلابهای سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸، منصوب جنابعالی پس از بررسیهای عمیق تشکیل پژوهشکده سیل را با توجه به وضعیت حاد حوزههای آبخیز کشور از نظر سیلخیزی و تکرار آن پیشنهاد داده است.
وی افزود: رئیس قوه قضائیه در این نشست اعلام کرد که با رعایت تمامی موازین قانونی به پرونده تخلفات در صندوق ذخیره فرهنگیان رسیدگی شده و بخشی از پولهایی که چپاول شده بود، به این صندوق برگشته است.رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه کرد: براساس پیگیریها و گزارشهای هیئت تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، برای نزدیک به ۲۰ متهم پرونده این صندوق احکامی صادر شده است.
وی اظهارداشت: در همین راستا، اقدام بسیار زیبای یکی از سربازان وطن، که حقوق خود را صرف تهیه بستههای معیشتی برای ۸۰ خانواده روستایی در استان کردستان کرده است، میتواند نمادی از روحیه نوعدوستی، فداکاری و از خودگذشتگی مردم ایران قلمداد شود.
رییس دفتر رییس جمهوری خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه این سرباز عزیز مبلغ مورد نظر را برای خرید گوشی تلفن همراه پسانداز کرده بود، برای قدردانی از این اقدام فداکارانه و غرورانگیز، به عنوان هدیهای ناقابل، مرکز ارتباطات مردمی ریاستجمهوری، هزینه تهیه گوشی تلفن همراه برای ایشان را تقبل و پرداخت کرد.رییس دفتر رییس جمهوری تاکید کرد: جناب آقای خیام رحمانی! مردم کشورمان و اعضای دولت به سربازان فداکار و جوانمردی مثل جنابعالی افتخار میکنند. موفق و پاینده باشید.«خیام رحمانی» سرباز وظیفه در روستای سروآباد در استان کردستان، حقوق سه ماه سربازی خود را برای خرید یک گوشی پس انداز کرد، اما در اقدامی خیرخواهانه آن را برای تامین اقلام اساسی خانوارهای روستایی نیازمند هزینه کرد.
وی افزود: آقای ذوالنوری در ادامه تاکید کرد «جای نگرانی جدی برای سلامتی و جان ایشان است و سوال اصلی این است که گناه یک دانشمند متخصص چیست؟سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به حضور مسئولان دستگاههای مختلف و بررسی شرایط آزادی این شهروندان، افزود: همسر دکتر عسگری نیز برای این جلسه دعوت شده بود، اما به علت بیماری و مساعد نبودن حالشان، امکان حضور پیدا نکردند.نقویحسینی در ادامه به اظهارات نماینده وزارت امور خارجه در این زمینه اشاره کرد و گفت: نماینده وزارت امور خارجه گفت که “دکتر عسگری از نخبگان و متخصصان کشور هستند و در حال حاضر بنا بر آخرین خبر اینکه دیروز قرار بوده تست کرونا برای ایشان گرفته شود و در صورت منفی بودن تست، قطعا ایشان سریعا به ایران باز گردانده میشوند. ایشان بیماری قلبی هم دارد و مشکلات سفر هم باید رعایت شود، به نظر میرسد بازگشت ایشان قطعی شده و موانع و مشکلات از سر راه برداشته شده است”.
سردار سلیمانی در جایی گفته بود: جنگ ما افتخارش این است که رتبهای نبود. این پارچهها و درجههای روی دوش من نبود. کلمه رایج، کلمه سردار و سرهنگ نبود. کلمه رایج، کلمه برادر بود.یکی از خاطرات سالهای جنگِ سردار سلیمانی مربوط به ستمی است که بهقول خودش و یکی از شهدا، در حق آن شهید روا داشته است. این خاطره مربوط به روزهای پس از عملیات والفجر و روز پاسدار است که شهید سلیمانی در آن گفته، بهواسطه پیشنهاد فردی، بنا را بر انتخاب و معرفی پاسدار نمونه لشکر ۴۱ ثارالله میگذارد.
او در دو جمله جدا، در این باره گفته است: «ما از این کارها نمیکردیم. من خامی کردم، پذیرفتم.» و «معرفی پاسدار نمونه در جنگ کار خیلیخطایی بود. من خطای بزرگی کردم.» شخصیتی هم که سردار سلیمانی بهواسطه این اشتباه به او ظلم روا داشته، شهیدی بهنام مهدی زندی است.خلاصه خاطره مذکور، این است که پس از اعلام نام مهدی زندی بهعنوان پاسدار نمونه در حسینیه لشگر، این فرد در حالیکه از آمدن به محل اجرای مراسم انتخاب پاسدار نمونه امتناع داشته، با کمک دیگر رزمندگان و در حالیکه زیر بغلهایش را گرفته بودهاند، پیش آمده و به سردار سلیمانی میگوید: «به من ظلم کردی.»
سردار سلیمانی در ادامه بیان این خاطره و توضیح رفتار شهید مهدی زندی گفته است: «جنگ ما افتخارش این است که رتبهای نبود. این پارچهها و درجههای روی دوش من نبود. کلمه رایج، کلمه سردار و سرهنگ نبود. کلمه رایج، کلمه برادر بود؛ برادر حسین، برادر احمد، برادر مهدی. کلمه رایج این بود. کسی فکر نمیکرد و باور نمیکرد حقوق فرمانده سپاه ۲،۵۰۰ تومان است، حقوق رزمنده عادی هم ۲،۵۰۰ تومان است. این، جنگ ما بود. این زیباییها جنگ ما را به اینجا رساند.»