وزارت دفاع نیجر جمعه شب اعلام کرد که دستکم ۱۲۰ تروریست در عملیات نظامی مشترک با نیروهای فرانسوی در جنوب غرب این کشور کشته شدند.

بر اساس این گزارش به هیچ یک از نیروهای نیجر و فرانسه آسیبی نرسیده است.
منطقه تیلابری در طول ماه های گذشته شاهد درگیری های شدیدی بوده است. تنها در ماه دسامبر و ژانویه در این منطقه ۱۷۴ سرباز نیجر کشته شدند.
فرانسه در زمان حاضر حدود چهار هزار و ۵۰۰ نیرو در منطقه ساحل آفریقا دارد اما «فلورانس پارلی» وزیر دفاع این کشور، هفته گذشته اعلام کرد که ۶۰۰ نیروی بیشتر برای مقابله با شبهنظامیان به این منطقه اعزام خواهد شد.
کشورهای مالی، بورکینافاسو و نیجر معمولاً هدف حملات ترویست ها قرار میگیرند و از سال ۲۰۱۵ میلادی تاکنون این حملات ۷۵۰ کشته و بیش از ۵۶۰ هزار آواره برجای گذاشته است.
سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده است که تروریستهای مستقر در غرب آفریقا در سال ۲۰۱۹ میلادی چهار هزار غیر نظامی را کشتند.