قیمت دلار در ایران پس از سخنرانی رئیسجمهوری آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل و پیش از سخنرانی حسن روحانی در این نهاد به ۱۷ هزار تومان رسید.
خبرگزاری فارس خبر داد که قیمت دلار در روز سهشنبه سوم مهر به ۱۶ هزار و ۳۹۰ تومان و قیمت یورو به ۱۹ هزار و ۲۳۳ تومان رسیده است.
اما همزمان وبسایتهای ارز و طلا، قیمت دلار را ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام کردند. این سایتها ساعاتی بعد خبر دادند که قیمت دلار به ۱۷ هزار تومان رسیده است.
هر یورو به ۲۰ هزار تومان و هر پوند بریتانیا نیز به ۲۲ هزار تومان افزایش یافته است.
روز سهشنبه همچنین قیمت سکه تمام طرح جدید به چهار میلیون و ۹۱۰ هزار تومان رسید. سکه طرح قدیم نیز چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان معامله شد.
بهای دلار در روز دوشنبه از مرز ۱۶ هزار تومان گذشته بود.
در حالی که برخی از تحلیلگران از تاثیر مواضع مقامات ایران و آمریکا در سازمان ملل و یا دیدار احتمالی روسایجمهوری دو کشور بر بازار سخن گفته بودند، دونالد ترامپ پس از آنکه گفت برنامهای برای دیدار با همتای ایرانیاش ندارد، شدیدا به جمهوری اسلامی حمله کرد.
قرار است حسن روحانی نیز سهشنبه شب به وقت تهران در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.