یکشنبه , ۷ خرداد ۱۴۰۲
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » واکنش تندکیهان به انتقادنمایندگان مجلس: ۲ نماینده مجلس از دهانشان لجن بیرون آمده!

واکنش تندکیهان به انتقادنمایندگان مجلس: ۲ نماینده مجلس از دهانشان لجن بیرون آمده!

کیهان در ستون گفت و شنید خود نوشت: گفت: دوتن از وکیل‌الدوله‌های فراکسیون امید در نطق‌های پیش از دستور مجلس به بهانه مشکلات اقتصادی، هر لجنی که از دهانشان بیرون آمده بود را به چهره نظام و رزمندگان اسلام پاشیده‌اند!

کیهان در ستون گفت و شنید خود نوشت: گفت: دوتن از وکیل‌الدوله‌های فراکسیون امید در نطق‌های پیش از دستور مجلس به بهانه مشکلات اقتصادی، هر لجنی که ازدهانشان بیرون آمده بود را به چهره نظام و رزمندگان اسلام پاشیده‌اند!

گفتم: حالا که دیگر خواجه حافظ هم می‌داند مشکلات اقتصادی نتیجه عملکرد خود این وکیل‌الدوله‌ها و دولت تحت حمایت آنها بوده است! باید خودشان را لجن‌مال کنند!

گفت: به نظارت استصوابی و صنایع موشکی و مقاومت در مقابل زورگویی آمریکا و… نیز به شدت حمله کرده‌اند!

گفتم: با این که نظارت استصوابی بود، بعضی از این اجق وجق‌ها وارد مجلس شدند، حالا ببین اگر نبود چی می شد؟! و اگر فداکاری رزمندگان و صنایع موشکی کشورمان هم نبود که این آقا و خانم نماینده الان باید پوتین تروریست‌های داعش را واکس می‌زدند و به عنوان برده به شیوخ عیاش آل سعود فروخته می‌شدند!

گفت: مگر حرف‌های این دو نفر دقیقا همان مزخرفاتی نیست که اسرائیل و آمریکا و آل سعود علیه ایران اسلامی بر زبان دارند؟!

گفتم: چه عرض کنم؟! یارو‌ وارد یک نمایشگاه نقاشی شده بود، جلوی یک تابلو ایستاد و به مدیر نمایشگاه گفت؛ خجالت نمی‌کشید این تابلوی مزخرف را به نمایش گذاشته‌اید؟ مدیر گفت؛ تابلو نیست آیینه است!

هشدار غلامرضا حیدری نماینده تهران درباره باندهای مافیایی : هشیار باشیم خفه کردن در استخر، ناگهان کلیت نظام را به خفگی نکشاند/ شأن نظام اسلامی نیست که ما هنوز نتوانسته‌ایم رفع حصر آقایان کروبی، موسوی و خانم رهنورد و رفع ممنوع التصویری آقای خاتمی و آزادی بسیاری از زندانیان را حل کنیم

 

غلامرضا حیدری نماینده فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در مجلس گفت:

از ابتدای انقلاب با نگاهی منفی با دنیا مواجه شدیم و این نگاه منفی چه در روابط داخلی و چه خارجی موجب تنش و روابط حذف گرایانه شد.

نخست وزیران، روسای جمهور، روسای مجلس و بسیاری دیگر، عموما به حذف، حصر یا زندان کشیده شده اند.

سفارت آمریکا را اشغال کردیم که نقطه آغازینی برای شروع تحریم و جنگ شد و جنگ تحمیلی را حتی پس از فتح خرمشهر ادامه دادیم تا به‌ جایی رسید که امام در پذیرش قطعنامه فرمودند جام زهر را می‌نوشم.

از بازسازی مناطق جنگی هنوز رها نشده بودیم که فعالیت های هسته ای را شروع کردیم و در این راه به قدری هزینه دادیم که به نرمش قهرمانانه رسیدیم که حاصل آن پذیرش برجام شد و هنوز جوهر برجام خشک نشده بود، موشک هوا کردیم که بهانه ای برای تشدید تنش آفرینی ها شد.

کاهش شدید ارزش پول ملی، افزایش شدید قیمت ها، حتی برای مایحتاج اولیه زندگی نشانگر این است که کشور خوب اداره نمی شود. مگر ما قیم دنیا هستیم که می خواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟!

باید واقع بین باشیم و واقعیت ها را آن‌گونه که وجود دارد، ببینیم، بنابراین آنگونه که من یک پدیده را می بینم می تواند به گونه ای دیگر نیز دیده شود؛ بنابراین خود را حق مطلق نپنداریم و آنچه را که با فکر ما تفاوت دارد، باطل نپنداریم.

ساختار اداره کشور به گونه ای است که اختیارات در یک جا و مسئولیت ها در جای دیگری است و این امر موجب اصطکاک و کاهش شدید بهره وری در اداره امور کشور شده است.

اگر رئیس جمهوری ضعیف و مجلسی ناتوان از انجام وظیفه نمی خواهیم، باید ساختار اداره کشور به صورت شفاف به گونه ای دیگر طراحی شود. اینگونه که حرکت می کنیم، توان نظام اقتصادی روز به روز مستهلک تر و اعتماد عمومی کمتر و کمتر می شود.

جا دارد برای حل برخی معضلات داخلی و خارجی از مراجعه به آرای عمومی استفاده نماییم.

ما هنوز نتوانسته‌ایم رفع حصر آقایان کروبی، موسوی و خانم رهنورد و رفع ممنوع التصویری آقای خاتمی و آزادی بسیاری از زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی را حل کنیم.

به هوش باشیم که باندهای مافیایی پشت صحنه موسسات مالی، قاچاق کالا، بدهکاران بزرگ مالی، بازار شدیدا آشفته ارز و سکه و خفه کردن در استخر، ناگهان کلیت نظام را به خفگی نکشاند