چندروز پیش حسن روحانی را به پایگاه یکم شکاری بردند و اورا پشت یک هواپیمای موسوم به کوثر نشاندند تا یک پرواز آزمایشی برای افتتاح رسمی این هواپیما انجام دهد!
آن روز – 5 روز پیش و در روز سهشنبه 21 آگوست 2018- این هواپیما از روی باند فرودگاه نتوانست تیک آف کند، و دوباره با یدک کش به آشیانه برگردانده شد!
امروز یک شنبه – 26 اوت 2018م- بالاخره این هواپیمای اف- 5 را ( یا به قول خودشان ” کوثر”!! ) پرواز دادند، و این دستگاه پرنده کهنه و از دور خارج شده به علت نقص فنی پیش از اوج گرفتن و مانور دادن سقوط کرده و با زمین برخورد کرد! خلبان این شکاری جنگنده هم در این سانحه در دَم جانسپرد.
حالا این پرسش پیش می آید که آیا قرار بود بلائی سرحسن روحانی بیاورند که او را در کابین این هواپیما نشانده بودند؟!

یک فروند جنگنده اف5 ارتش ایران در جنوب غرب این کشور سقوط کرد
رسانههای ایران روز یکشنبه 26 آگوست 2018 گزارش کردند یک فروند جنگنده اف 5 ارتش این کشور در نزدیکی شهرستان دزفول در جنوب غرب ایران سقوط کرده و خلبان آن کشته شد.باشگاه خبرنگاران جوان گزارش کرد خلبانی این جنگنده سقوط کرده را سرهنگ خلبان منوچهر فتاحی بر عهده داشته و این خلبان در نتیجه سقوط هواپیما کشته شده است.سقوط جنگنده اف 5 ارتش ایران از این رو حائز اهمیت است که ایران 5 روز پیش و در روز سهشنبه 21 آگوست 2018 از جنگنده جدیدی رونمایی کرد که در ابتدا ادعا شد کاملا بومی است ولی بعد مشخص شد که نسخهای از جنگنده قدیمی اف 5 ساخت آمریکاست.
تیم ارتباطات سایبری در وزارت امور خارجه آمریکا چهارشنبه 22 آگوست، یک روز پس از رونمایی ایران از جنگنده کوثر، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر، ایران را به دروغ پردازی درباره جنگنده جدیدی که از آن رونمایی کرده، متهم کرد.در این توئیت نوشته شده است: «به نظر مسئولان نظام (ایران)، درکی کافی از میزان پیشرفت صنعت هواپیما سازی ندارند. هواپیمای آنها تا حدود زیادی شبیه جنگندهای است که ایالات متحده چند دهه پیش تولید کرد و ایران، ناوگانی قدیمی از آن دارد. اما فریب، ابزار اصلی آنها است.»
عوفیر جندلمن سخنگوی دولت اسرائیل هم توئیتی در این باره منتشر کرد و نوشت: «نظام ایران از هواپیمای کوثر رونمایی کرد و مدعی شد این نخستین هواپیمای جنگی صد در صد ساخت محلی است. اما من به سرعت مطمئن شدم که این هواپیمای بسیار قدیمی آمریکایی از نوع اف-5 است.»
همزمان با 31 مرداد سالروز صنعت دفاعی، تحقیق و تلاش شبانه روزی متخصصان صنعت هوایی به ثمر نشست و نخستین جنگنده بومی مجهز به سامانه های اویونیک و کنترل آتش پیشرفته بومی نسل 4 با نام مبارک کوثر رونمایی شد
به گزارش مشرق، متخصصان و نخبگان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با مشارکت دیگر سازمانهای صنعتی وزارت دفاع، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان و با مدد گرفتن از ساقی کوثر، آسمان ایران را به نام کوثر مزیّن کرده و حراست از سرزمینمان را به آن سپردند.
ارتقاء توان رزم و آموزش خلبانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بومی سازی سامانه های اویونیک وکنترل آتش پیشرفته نسل4، سامانه های مکانیکی و هیدرولیکی، موتور با به کارگیری شبکه گسترده شرکت های دانش بنیان و سازمان های صنعتی وزارت دفاع، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، بهره گیری از معماری یکپارچه پیشرفته اویونیک وکنترل آتش بااستفاده ازشبکه داده دیجیتال نظامی منطبق با نسل 4، بهره گیری از فناوری نمایشگرهای چندمنظوره تمام دیجیتال، بهره گیری ازکامپیوتر محاسبات بالستیک سلاح و سامانه پیشرفته نشانه روی مقابل خلبانان( HUD ) به منظور افزایش دقت اصابت سلاح و مهمات، بهره گیری از رادار پیشرفته چندمنظوره کنترل آتش جهت بالا بردن کشف اهداف و تهدیدات و بهره گیری از ناوبری دقیق به صورت رادیویی و مستقل واستفاده از سامانه نقشه متحرک هوشمند از مهمترین ویژگی ها و دستاوردهای تولید این هواپیماست.
هواپیمای کوثر یک هواپیمای جنگنده پیشرفته با مأموریت پشتیبانی نزدیک هوایی است که به صورت کاملا بومی ساخته شده است و ایران را در زمره معدود کشورهای دارای فناوری طراحی و ساخت هواپیمای جنگنده با سامانه های اویونیک و کنترل آتش نسل 4 قرار داده است.
این هواپیما در دو نوع تک کابین و دو کابین قابل تولید خواهد بودکه نوع دوکابینه علاوه بر قابلیت رزمی، برای آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته کاربرد دارد.













