به گزارش هەنگاو؛ بامداد امروز (۳۰ تیرماه) درگیری شدیدی میان نیروهای سپاه پاسداران و نیروهای یکی از احزاب اپوزسیون کرد در مرزهای مریوان روی داد.
این درگیری ساعت ۲ تا ۴ بامداد امروز شنبە (٣٠ تیر ٩٧/ ٢١ ژوئیە ٢٠١٨) در اطراف روستاهای دری و نشکاش روی دادە است.
در این درگیری ١١ تن از نیروهای سپاه پاسداران کشتە شدە و ۵ نفر نیز زخمی شدەاند. دو تن از کشتە شدگان اهل شهرستان قروە هستند.
تاکنون هیچ حزبی مسئولیت این درگیری را بر عهدە نگرفتە است، اما طی روزهای گذشتە پژاک و پیشمرگەهای حزب دمکرات کوردستان ایران (حدکا) در مریوان با نیروهای حکومتی درگیر شدە بودند.
پس از این درگیری شهر مریوان کاملا نظامی شدە و کشتە و زخمیهای سپاه پاسداران بە بیمارستان بوعلی این شهر منتقل شدەاند.
تاکنون خبری از تلفات حزبی کە این حملە را انجام دادە، منتشر نشدە و بالگردهای سپاه بر فراز آسمان منطقە در حال گشت زنی هستند.
خبرها حاکی از آن است کە پایگاه روستای دری با سلاح سنگین (آر پی جی) هدف قرار گرفتە است.
خبر نامه شب تاب در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود – از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت.