احمدینژاد با دفترچه خاطرات وزیرخارجه مصدق چه کرد؟/اتفاق عجیب در شهرداری تبریز/گزارش «صادقی» از جلسه محرمانه مجلس/احضار یکی از عوامل تیم ملی فوتبال ایران از سوی نهادی نظارتی/هدف احمدینژاد از پرداخت یارانه نمکگیر کردن مردم بود/نظر متفاوت چهره اصلاح طلب درباره دختران خیابان انقلاب/عیدیهای هاشمی رفسنجانی در زمان جنگ/عکسی که اسحاق جهانگیری از خانواده اش در آستانه سفر نوروزی منتشر کرد
بازداشت مشایی ربطی به احمدینژاد ندارد
حجت الاسلام محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز در واکنش به بازداشت اسفندیار رحیم مشایی و ارتباط آن با محمود احمدی نژاد گفت: هرکسی مدیون کار و اعمال خودش است. محمدتقی رهبر در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی «انتخاب»، افزود: هر بازداشتی حکم قضایی دارد و حکم قضایی را دستگاه قضا می داند نه ما. دستگاه قضا بی جهت کسی را بازداشت نمی کند و بازداشت آقای مشایی هم ربطی به مسأله آقای احمدی نژاد ندارد، چون هر کسی مدیون کار و اعمال خودش است و دستگاه قضا کسی را به حساب دیگری بازداشت نمی کند.
کرباسچی: مگر نعیمیپور جلسه خصوصی را شنود کرده؟
كرباسچی می گويد: هر کس بخواهد در تهران کار کند هم به سلامت جسمی نیاز دارد و هم موافقت ارکان مختلف نظام. یعنی اینکه بتواند با دولت، مجلس، قوه قضائیه و نهادهای مختلف کار کند. اینکه کسی فکر کند، بدون موافقت ارگانهای مختلف میتواند شهر تهران را اداره کند، نادرست و ناممکن است. البته در شرایط حاضر به گفته خود ایشان مسأله اصلی آقای نجفی مشکل جسمی است. بخشی از این گفتوگو را میخوانیم.
با توجه به صحبتهای آقای نعیمیپور در گفتوگو با امتداد، موضع حزب کارگزاران پیرامون مسائلی که برای آقای نجفی پیش آمده، چیست؟
ما موضعمان را گفتهایم. مواضع ما چیزی غیر از موضع آقای محسن هاشمی نیست. آقای نجفی اعلام کسالت کردند و شورا باید درباره این موضوع تصمیم بگیرد.
پس با توجه به صحبتهای آقای نعیمیپور جلسهای نبوده که آقای محسن هاشمی یا حزب کارگزاران از آقای نجفی بخواهند که ایشان استعفا دهد؟
جلسه زیاد بوده، من نمیدانم آقای نعیمیپور از کدام جلسه حرف زدهاند یا از چه جلسهای اطلاع داشتند.
گفتند گویا جلسهای بوده برای اعمال فشار برای پذیرش استعفا یا توصیه به استعفا.
یعنی آقای نعیمیپور آن جلسه خصوصی را شنود کردند؟
ایشان گفتهاند «اخیرا افراد مؤثر حزب کارگزاران سازندگی به منزل آقای نجفی رفتهاند و در آنجا بحثهای مختلفی مطرح شده. در آنجا هم بزرگان حزب کارگزاران معتقد بودند که آقای نجفی باید کنارهگیری کند. معتقدم باید محتوای این جلسه برای همه ملت روشن شود، اینکه چرا این حرف زده شده است».
از ایشان بپرسید این افراد مؤثر چه کسانی بودند؟ بعد هم هر جلسه خصوصی در هر جا و هر منزلی باید برای همه ملت مطرح شود؟
احضار یکی از عوامل تیم ملی فوتبال ایران از سوی نهادی نظارتی
مدتهاست فردی در کنار تیم ملی فوتبال ایران حضور دارد که درباره نحوه فعالیت، عملکرد و وظایف او حرفوحدیثهای زیادی به گوش میرسد. این فرد به دلیل فعالیتهای مشکوک مالی و مبهم بودن نقش و سمتش در کنار تیم ملی روز شنبه توسط نهادی نظارتی احضار و تحقیقات مقدماتی از وی انجام شده است. شائبههایی مبنی بر شراکت مالی این فرد با برخی از افراد در کادر تیم ملی و پرداختهای خلاف ضابطه فدراسیون فوتبال به وی نیز مطرح است که این نهاد نظارتی در حال پیگیری موضوع است. /تسنیم
احمدینژاد با ادامه این روند از «ریزشهای انقلاب» خواهد شد
سیدمهدی هاشمی با اشاره به اقدامات اخیر محمود احمدینژاد و نحوه رفتار وی در اعتراض به برخی مسائل گفت: ما این پستی و بلندیها را در تاریخ و نقاط مختلف انقلاب توسط مسئولان و مدیران مختلف شاهد بودهایم و مدیران بخشهای اجرایی، نمایندگان، وزرا و… در بسیاری از موارد در غربال انقلاب غربالگری شدند. ما ضمن اینکه در طول تاریخ رویشهای زیادی را داشتیم، ریزشهایی را هم داشتهایم. وی افزود: متأسفانه آقای احمدینژاد به سمتی حرکت میکند که یکی از افرادی باشد که در این نظام و انقلاب غربالگری شوند و اگر این تصمیم را نگیرد که به آغوش و دامان انقلاب و رهبر انقلاب بازگردد، بعید نیست که ما شاهد موضوع باشیم که یکی دیگر از ریزشهای انقلاب را در مورد آقای احمدینژاد شاهد باشیم. سرپرست وزارت کشور در دوره دولت احمدینژاد اظهار داشت: جای تأسف دارد که در طول انقلاب شاهد ریزشها بوده و تجربیات لازم را از فراز و فرودها در طول انقلاب را در اختیار دارد، از این تجربه استفاده نکند و ما شاهد باشیم یکی دیگر از کسانی که در این انقلاب همراه و همکار بوده، به لبه پرتگاه نزدیک شود.
احمدینژاد با دفترچه خاطرات وزیرخارجه مصدق چه کرد؟
پریوش سطوتی همسر حسین فاطمی وزیر خارجه دولت مصدق، خبری از هدیهاش به رئیس دولت سابق ندارد. چنانکه از توضیحات سفیر ایران در لندن برمیآید همسر فاطمی نگران دفترچه خاطرات وزیر خارجه دولت مصدق است که به احمدینژاد داده بود و سرنوشتی نامعلوم دارد. پریوش سطوتی درباره دفترچهای که به احمدینژاد داده گفته بود: «این دفترچه خاطرات که خاطرات روزهای زندان بود بعدها توسط پرستاری به دست من رسید که به آقای احمدینژاد دادم. این دفترچه همراه من در لندن بود؛ اگر من آقای احمدینژاد را نمیدیدم امکان داشت این دفترچه همچنان در صندوقچه من باقی بماند و من به خاطر لطف ایشان، این دفترچه را به ایشان دادم که به محض اهدای آن بسیاری از افراد من را مورد انتقاد قرار دادند که ما حاضر به خرید این دفترچه بودیم در حالی که من هیچ وقت کار خرید و فروشی نکردم. »انتساب این دفترچه به شهید دکتر فاطمی توسط هیچ کارشناسی تأیید نشده است. پریوش سطوتی در مصاحبهای در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسیده بود هیچ یادگاری از همسر سابقتان دارید یا خیر، گفته بود هیچ یادگاری از وی ندارد، با این حال ادعا میکند این دفترچه توسط یک پرستار به دست او رسیده و متعلق به دکتر فاطمی است. در تکبرگ از دستنوشتههای دکتر فاطمی که سایت ریاست جمهوری آن را منتشر کرد، آمده است: «بر روی ستایشگران خاک بریزید.» پیگیریهای «تاریخ ایرانی» نشان میدهد که کتاب «نوشتههای مخفیگاه و زندان دکتر حسین فاطمی (۲۸ مرداد ۱۳۳۲ – ۱۹ آبان ۱۳۳۳» در سال ۱۳۸۳ با ویرایش هدایت متیندفتری در لندن منتشر شده است.
گزارش «صادقی» از جلسه محرمانه مجلس
نماینده مردم تهران در مورد جلسه غیر علنی امروز مجلس توضیحاتی را در صفحه توییتر خود ارائه کرد. محمود صادقی در توئیتر خود نوشت: جلسه غیرعلنی امروز مجلس به سخنرانی دبیر شورای عالی فضای مجازی اختصاص داشت. اول فکر کردیم میخواهد برای فیلترینگ تلگرام مقدمه چینی کند. اما او از همگرایی ۵ فناوری در فضای مجازی و بسط روزافزون آن در دهه آینده سخن گفت. گزارشش که تمام شد عبث بودن سیاست فیلترینگ برای همه مبرهن شد. در جلسه امروز مجلس، لاریجانی به نقل از گزارش وزیر ارتباطات به شورای عالی امنیت گفت، چند روز که تلگرام فیلتر بود بیش از ۳۰ میلیون نفر از فیلترشکن استفاده کردند. یکی از نمایندگان هم علت عدم اقبال مردم به پیام رسان های داخلی را عدم اعتماد آنها به حفظ اطلاعات خصوصی کاربران دانست.
آیتالله سیستانی درخواست دیدار با ولیعهد سعودی را رد کرد
یک منبع آگاه در عراق از مخالفت آیتالله سیستانی با درخواست ولیعهد سعودی برای دیدار با وی خبر داد. خبرگزاری اسکای پرس عراق به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد، آیت الله سیستانی، مرجع عالیقدر شیعیان عراق، با درخواست محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، برای دیدار با وی به شدت مخالفت کرده است. گفتنی است سفر محمد بن سلمان، ولیعهد جوان عربستان سعودی، که قرار است بزودی به عراق انجام شود، اعتراض بسیاری از شهروندان این کشور را برانگیخته است. شهروندان عراقی با راه انداختن موجی در توییتر و فیسبوک، مخالفت خود را با سفر ولیعهد عربستان به عراق اعلام کرده اند.
دولت روحانی با احزاب همراه نیست
نائب رئیس خانه احزاب گفت: یکی از نقاط ضعف دولت روحانی این است که با احزاب همراه نیست. قدرتعلی حشمتیان نایب رئیس خانه احزاب ایران درباره عملکرد دولت در سال 96، اظهار کرد: از زمان آغاز به کار دولت دوازدهم جوانگرایی در کابینه آغاز و اشخاصی مسن کنار رفتند و اکنون میتوان کابینه دولت را میانسال تلقی کرد که کمی تحرک بیشتری نسبت به قبل یافته است. وی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم افزود: در حال حاضر مردم مشکلات عدیدهای دارند و علیرغم آنکه تورم تا حدود زیادی توسط دولت مهار شده اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیدهایم.
اتفاق عجیب در شهرداری تبریز
فرج قلیزاده هفته جاری در نشست شورای شهر تبریز اعلام کرد: شهرداری نیروهایی دارد که آنها را در قالب پاکبان جذب کرده و در ادامه آنها را به عنوان مامور در اختیار وزارت امور خارجه قرار داده است. وی افزود: در مجموعه شهرداری نیروهایی داریم که از ما حقوق دریافت می کنند اما در ترکیه با مساعده های میلیونی در حال تحصیل هستند. وی اضافه کرد: اگر شهردار این موضوع را انکار کند، اسامی همه این افراد را منتشر می کنم. در همین حال رسول موسایی، قائم مقام شهردار تبریز با تایید اظهارات رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی این شهر گفت: آنچه دکتر قلیزاده اعلام کردند صحت دارد اما ارتباطی با دوره فعلی نداردوی در عین حال تأکید کرد: ادامه همکاری با همه این نیروها در دوره جدید منوط به بازگشت آنان به شهرداری و فعالیت در همان عنوان شغلی مورد قرارداد مشروط شده است. قائم مقام شهردار تبریز اضافه کرد: در صورت عدم بازگشت این افراد به شهرداری با آنها قطع همکاری می شود. وی گفت: همه پرداخت های غیرقانونی به این نیروها در این دوره شهرداری متوقف شده است. بودجه سال آینده کلان شهر 1. 8 میلیون نفری به میزان دو هزار و 707 میلیارد تومان در جلسه هفته گذشته شورای شهر تبریز تصویب شد. در زمان حاضر در شهرداری تبریز افزون بر 12 هزار نیروی انسانی مشغول فعالیت اند، در حالی که رئیس پیشین شورای اسلامی این کلان شهر اعلام کرده بود بر اساس قانون مجموع پرسنل شهرداری باید زیر 2 هزار نفر باشد.
نمی توان گفت تنها دلیل استعفای نجفی بیماری است
محمد علیخانی، عضو کمیسیون عمران وحمل و نقل شورای پنجم، در خصوص گمانه زنی های اخیر مبنی بر موافقت اعضای شورای پنجم تهران به خبرنگار دیده بان ایران گفت: پس از استعفای آقای نجفی، برخی از اعضا و همچنین رئیس شورا با آقای نجفی دیدار کردند و ایشان با استناد به بیماری خود اعضا را قانع کرده بودند تا با استعفای وی موافقت نماید. این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: آقای نجفی به تازگی از بیماری خود اطلاع یافته اند، به طوری که وقتی اخیرا در یکی از جلسات هم اندیشی شهردار تهران حضور غیبت داشتند هنگامی که علت را جویا شدیم متوجه شدیم که نجفی برای انجام آزمایشات به بیمارستان رفته است. البته نمی توان گفت که تنها دلیل استعفای او بیماری است چرا که عوامل دیگری همچون فشارهای سیاسی از جانب مخالفان و ذی نفعان به نجفی زیاد بود. نماینده مردم قزوین در دوره هفتم مجلس در پاسخ به این که آیا اعضا در صدد منصرف نمودن نجفی از استعفای خود هستند یا خیر اظهار کرد: برخی از اعضا به دلیل فعالیت رضایت بخش شهردار تهران اصرار بر ماندن ایشان دارند، این در حالی است که آقای نجفی پیش از علنی کردن استعفای خود، چیزی راجع به این موضوع به اعضای شورا نگفته بودند تا با صحبت کردن این موضوع اتفاق نیفتد و خود ایشان صلاح بر استعفا دانسته اند.
به امام گفتند بدونرفراندوم حکومتکن
علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی معتقد است: پیش از 22 بهمن، همه جریانهای سیاسی، اعم از چپ و راست و ملیگرا و اسلامی با یکدیگر همکاری میکردند. هرچند صدا و سیما در فیلمهای مربوط به انقلاب، این وحدت را نمایش نمیدهد، اما واقعیت این است که سالهای 56 و 57 تجلی ظهور همه مردم و همه جریانهای سیاسی بوده است، ولو برخی بیشتر و برخی کمتر. این طور نیست که فقط مذهبیها در انقلاب، حضور فعال داشته و شهید داده باشند، به هر صورت حتی کمونیستها هم در مسیر انقلاب کشته دادند. این گروهها حتی در زندان هم سعی میکردند همدیگر را تحمل کنند. امام(ره) از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، تأکید کردند که تنها راهکار برای اداره کشور، انتخابات است. آن زمان، عمده گروههای سیاسی در همه جریانهای سیاسی مذهبی و غیرمذهبی، با این رویکرد امام (ره) مخالفت میکردند. بسیاری از چهرههایی که همین حالا هم، از ضرورت مردمسالاری سخن میگویند، آن زمان از امام (ره) میخواستند، رفراندومی برگزار نکند. همین حالا میتوان در تلویزیون گفتوگوی ملی را آغاز کرد. میتوان همه جریانها را دعوت کرد تا نظرات خود را بیان کنند. اما متأسفانه این فرصت و تریبون، تنها در اختیار یک جریان سیاسی قرار میگیرد. بعد از ناآرامیهای اخیر، اغلب جریانهای سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا به این فکر افتادهاند که باید کاری کرد. اتفاقاً اصولگرایان بیشتر نگران شدهاند، زیرا از نظر خود، احساس خطر جدی کردند. انتظار میرود این احساس خطر باعث شود که برخی دوست و دشمن را اشتباه نگیرند. کسی که در ایران مانده و دلسوزانه میخواهد همکاری کند، که دشمن نیست.نامه نیوز
خدا را شکر کنید؛ تیمملی سیرالئون بالاخره از ایران خارج شد!
تیم ملی ایران چند روز پیش در یک دیدار دوستانه به مصاف تیم ملی سیرالئون رفت که این بازی با نتیجه 4-0 به سود شاگردان کی روش به پایان رسید. سیرالئونی ها که از روز اول در ایران خبرساز بودند امروز پس از اینکه فدارسیون برای آن ها بلیط تهیه کردند بازیكنان این تیم امروز در اقدامی عجیب از ایران درخواست پول نقد كرده بودند و تهدید کردند تا مبلغ مورد نظر خود را دریافت نکنند از ایران خارج نخواهند شد. اما با این حال آن ها سرانجام از ایران رفتند. در این بین دو تن از بازیکنان سیرالئون برای اینکه قصد سفر به فرانسه را داشتند، در مرکز ملی فوتبال مستقر شدند تا امشب عازم فرانسه شوند./ خبرآنلاین
مشکل پیام رسان های داخلی عدم اعتماد مردم است
پروانه سلحشوری در خصوص اظهارات متفاوت در خصوص فیلترینگ تلگرام گفت: ما هم اخباری در این مورد شنیده ایم و امیدواریم خبر همانی باشد که سخنگوی شورای عالی فضای مجازی اعلام کرده است، چون اگر غیر از این باشد هیچ کمکی به جامعه نخواهد شد به غیر از بی اعتمادی بیشتر. الان مردم به تلگرام اقبال دارند نه به این خاطر که پیام رسانهای داخلی تکافوی نیاز مردم را نمیدهد و مشکل زیرساختی یا فنی دارد بلکه به این خاطر که مردم به آنها اعتماد ندارند. وزارت ارتباطات هم در این مدت به تکالیف فنی و فرهنگی خود عمل کرده است اما اطلاع داریم که متاسفانه دستگاههای دیگری که مسوولیت هایی در این زمینه دارند، اهمال کاری میکنند و همه مشکلات متوجه وزارت ارتباطات میشود. با وجود اینکه روی وزیر ارتباطات در ابتدای کارش نظرهای موافق و مخالف متعددی وجود داشت ولی وی تلاش بسیاری کرد بویژه اینکه در ماههای ابتدایی وزارتش با چالش فیلترینگ موقت تلگرام مواجه شد. اگر چه مسوولیت فیلترینگ با این وزارتخانه نیست و تصمیم گیرنده این حوزه کمیته تعیین مصادیق مجرمانه، شورای عالی فضای مجازی و …هستند اما امیدواریم تصمیماتی با رویکرد اعتمادسازی اتخاذ شود. /ایسنا
پاسخ ظریف به پیام نوروزی ترامپ
وزیر امورخارجه ایران در یک پیام توئیتری نوشت: ایرانیها با تمدن هزاران ساله صاحب چنان ریشههای تاریخی هستند که فحاشیهای یک رهبر تازهکار را نادیده میگیرند؛ کسی که کل تسلطش بر تاریخ، سیاست و دیپلماسی را میتوان در ۲۸۰ کلمه (به اندازه یک پیام توئیتری) خلاصه کرد. با این جود او (ترامپ) هنوز هم به این شاهزاده جوان دستنشانده (محمد بن سلمان) شرف دارد.
انتشار اسناد جدید علیه بقایی در رسانه قوه قضاییه
خبرگزاری قوه قضائیه ‘اسناد’ جدیدی علیه حمید بقایی منتشر کرد، این رسانه وابسته به قوه قضائیه در فیلمی (سوم) گفته است “اسناد فساد نیم تریلیارد تومانی و اختلاس با سند سازیهای صوری حمید بقایی” را منتشر کرده است. حمید بقایی، معاون اجرایی محمود احمدینژاد، در زمان ریاست جمهوری او هفته پیش برای اجرای حکم به زندان منتقل شد. سازمان حفاظت اطلاعات سپاه میگوید آقای بقایی مبلغ سه میلیون و ۷۶۶ هزار یورو و همچنین ۵۹۰ هزار دلار در پولی که سپاه پاسداران “برای امور مربوط به کشورهای آفریقایی” داده، اختلاس کرده است./ میزان
دعوت وزارت صنعت به افشای فساد پوپولیستی است
محمدجواد ابطحی، نماینده خمینیشهر درباره اطلاعیه وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه قرار است مبارزه با فساد را از دستگاه خود شروع کنیم و افراد را تشویق کرده اگر فسادی را دیدند سریعاً گزارش دهند و جایزه دریافت کنند و اینکه آیا این کار امنیت شغلی فرد را به خطر نمیاندازد؟ گفت: قانون “سوت” (افشای اطلاعات) اکنون در آمریکا در حال اجراست. یعنی اگر فردی بیاید و فسادی را افشا کند به او جایزه میدهند و از وی تقدیر به عمل میآید. اما موضوع مهم این است که در آمریکا این موضوع به صورت قانون درآمده و فرد از امنیت لازم برخوردار است و هر لحظه ترس از این ندارد که پس از افشای فساد از شغلش برکنار میشود اما در ایران چون در این رابطه قانون نداریم نمیتوانیم به اجرای درست، توام با امنیت شغلی کارمندان امیدوار باشیم. وی افزود: تجربهای که ما پیش و پس از انقلاب داریم نشان میدهد فرد یا افرادی که روی به افشای فساد میآورند یا از کار اخراج میشوند یا برای آنها پروندهسازی میکنند. ممکن است نیت مدیران ارشد وزارتخانه خیر باشد ولی چون این روند قانونمند نیست این امکان وجود دارد که فردی که مبادرت به افشا کرده شغلش را از دست دهد یا با تهدیدهایی روبرو شود. وی در ادامه درباره اینکه برخی معتقدند ارائه اینگونه طرحها پوپولیستی است، افزود: اگر مشکل قانونی آن حل شود اصلاً پوپولیستی نیست اما اگر قانون نداشته باشیم و از اینگونه اطلاعیهها بدهیم شاید حس شود که یک رویکرد پوپولیستی در پیش گرفته شده است. نماینده خمینیشهر در خصوص اینکه وزارتخانه گفته پس از افشای فساد توسط افراد به آنها جایزه تعلق میگیرد و متر و معیار این جایزه را چطور میتوان تعیین کرد؟ گفت: در طرحی که ما دنبال میکنیم چندی پیش بحثی مطرح بود که یک پنجم ارزش ریالی اختلاس یا همان فساد مالی به افشاکننده تعلق گیرد. البته این رقم را میتوان با مطالعه و بررسی بیشتر، کم و زیاد کرد. قاعدتاً هرچه رقم بالاتر رود آن سهم یک پنجم هم باید کمتر شود./ رویداد۲۴
عکسی که اسحاق جهانگیری از خانواده اش در آستانه سفر نوروزی منتشر کرد
اسحاق جهانگیری در صفحه اینستاگرامش از سفر نوروزی با خانواده گفت.اسحاق جهانگیری معاون اول حسن روحانی با انتشار عکسی با اعضای خانواده اش در صفحه اینستاگرامش نوشت: عيد و سفر گويا لازم و ملزوم هماند و چه سفري نوروزيتر از ديدار ديار.من امسال هم با خانواده به كرمان ميروم تا در كنار مادرم، خويشانم و دوستانم حال و هواي نوروزيتري پيدا كنم. به راستي نوروز و فرهنگ آن، قدرت بازآفريني و ترميم توان انسان، ارتباطات انساني و سرمايههاي اجتماعي و فرهنگي و اخلاقي را دارد. ميشود با نوروز و در نوروز توش و تواني تازه يافت و به فرد و جامعه در پرتو دوستي و شادي و محيط قدرتي نو داد.
دولت روحانی فاتحه اقتصاد مقاومتی را خواند
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: دولت روحانی دولت واردات است، بنابراین زمانی که واردات کشور افزایش یابد، باید فاتحه اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و اشتغال جوانان را خواند.نادر قاضیپور امروز در ارومیه با تأکید بر عدم توفیق دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: متأسفانه دولت تدبیر و امید، دولت واردات است و وزیر راه و شهرسازی واگن و ریل وارد کرده و وزیر بهداشت و درمان نیز دارو وارد میکند.وی تصریح کرد: زمانی که واردات کشور افزایش یابد، باید فاتحه اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و اشتغال جوانان را خواند.نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بدون شک عامل اصلی برای رونق اقتصادی، تنها و تنها حمایت از تولید داخلی و ملی برای اشتغال جوانان و رفع بیکاری است./فارس
عیدیهای هاشمی رفسنجانی در زمان جنگ
آیتالله هاشمی رفسنجانی در بخشی از خاطراتش در دهه 60 به ماجرای ناتمام ماندن نماز جمعه به امامت آیت الله خامنه ای اشاره کرده است.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت نزدیک شدن به روزهای آغاز سال نو بخشی از خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی را درباره عیدی دادنها منتشر کرد. در خاطرات ایشان از 28 اسفند سال 60 آمده است:
در خانه ماندم. آقای درویش با آقای باقری صبح آمدند و برای ما حلیمآوردند و آقای باقری از نابسامانی های دانشکده افسری بعد از شهادت سرهنگ نامجو گفت. نماز جمعه را امروز آقای خامنهای ـ امام جمعه اصلی ـ اقامه کردند. سخنران قبل از نماز، آقای [یوسف]صانعی عضو شورای نگهبان بودند.
مردم احساسات فراوانی برای آقای خامنهای ابراز کردند. ایشان خطبهها را ایراد و نمازجمعه را اقامه کردند و نماز عصر را به آقای جنتی واگذار نمودند، برای اینکه بعد از نماز هجوم مردم مانع عبور نشود، در بین نماز دانشگاه را ترک کردند. عصر در منزل استراحت و پیادهروی و مطالعه داشتم.
از جبهه تماس گرفتند و گفتند، دشمن از ناحیه جنوب کرخه کور حمله کرده وشکستخورده و اسیر داده است. عصر حمید، سعید، فاطی و فائزه هم آمدند و به همه آنها هر نفر پانصد تومان عیدی دادم و به تمام پاسدارها و 23 نفر اعضایدفترم در مجلس به هر یک هزارتومان عیدی دادم که مجموعا نزدیک سی هزارتومان شد. عفت هم پنج هزار تومانعیدی گرفت.
نظر متفاوت چهره اصلاح طلب درباره دختران خیابان انقلاب
هادی غفاری فعال اصلاح طلب می گوید:باید اجازه دهند دختران خیابان انقلاب بیایند در تلویزیون حرف بزنند. بگذاریم آنها استدلال بیاورند، یا جواب داریم بدهیم یا نداریم.اگر جواب اقناعی نداریم، عذرخواهی میکنیم.هادی غفاری از فعالین سیاسی اصلاح طلب و نماینده سابق مجلس در مصاحبه ای به موضوع نماز جمعه و دختران خیابان انقلاب پرداخته است او با بیان اینکه نماز جمعه نسبت به اوایل انقلاب به شدت افت کرده است گفت: نماز جمعه باید وحدت آفرین باشد نه وحشت زا در ادامه مشروح این مصاحبه را می خوانید؛
آقای غفاری! در سالی که گذشت با اتفاقی تحت عنوان دختران خیابان انقلاب روبرو بودیم، از جایگاه یک روحانی نگاه تان به اخباری که درباره دختران خیابان انقلاب منتشر می شد چه بود؟
این کار بسیار بچهبازیای و کار بدی است. این یک نوع اعلام مخالفت با سیستم ما است، نتوانستند طور دیگری حرف بزنند، اینطوری حرف زدند. ما موظف بودیم میدان بدهیم، جا بدهیم، ایستگاه بدهیم، رادیو بدهیم، تلویزیون بدهیم؛ مخالفانی که ما را قبول ندارند، بیایند حرف بزنند اما ما همیشه یکطرفه حرف زدیم.
الان با پدیده دختران خیابان انقلاب باید چه کار کرد؟
باید اجازه دهند بیایند در تلویزیون حرف بزنند. بگذاریم آنها استدلال بیاورند، یا جواب داریم بدهیم یا نداریم.
یعنی این دخترانی که میآیند در خیابان انقلاب میایستند روسری بر سر چوب می کنند، بیایند در تلویزیون حرف بزنند؟
بله، حرف بزنند. ما میگوییم این صدای تلویزیون، صدای 80 میلیون باید باشد، نه یک گروه خاص؛ بیایند و حرف بزنند. ما یا جواب داریم که بدهیم، یا نداریم. اگر جواب داشتیم که بدهیم، جواب اقناعی میدهیم؛ نه جواب سرکوفتی؛ برو گمشو، به تو چه، به تو مربوط نیست؛ اینها جواب نیست بلکه آتش زیر خرمن درست میکند. اگر جواب اقناعی نداریم، عذرخواهی میکنیم.
در سال 58 وقتی آقای طالقانی اولین نماز جمعه بعد از انقلاب را اقامه کرد، تا امروز قریب 38 سال از آن تاریخ میگذرد، به نظر شما جایگاه نماز جمعه افت کرده یا ارتقا یافته است؟
شدید افت کرده است.
از نظر شما چرا؟
برای اینکه یک تریبون یکطرفه است. شاید 100 هزار نفر هم جمع شوند، بله، وقتی در تهرانی که 14 میلیون جمعیت دارد، 100 هزار نفر عددی نیست، چه برسد که این تعداد هم نیستند.
ولی برخی آمارها میگویند 20 هزار نفر حداقل در نمازجمعه ها حضور دارند؟
بله. فقهای ما برای نماز جمعه فتوا دادهاند؛ نماز جمعه نماز وحدتآفرین است، نه وحشتزا.
رکود جمنا تا انتخابات بعدی به صلاح نیست
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس معتقد است جبهه مردمی نیروهای انقلاب نباید تا زمان انتخابات ریاست جمهوری بعدی راکد بماند بلکه باید از هم اکنون فعالیتهای خود را در سراسر کشور گسترش دهد.محمدعلی پورمختار در خصوص سازوکار جمنا در دوران بعد از انتخابات گفت: شکل گیری جمنا حرکت خوبی بود که به سختی انجام شد و تا کنون اصولگرایان نتوانسته بودند با این شیوه اقدام به اجماع نظر قالب تفکرات در این جریان کنند.نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه علیرغم عدم نتیجه گیری اصولگرایان با جمنا در جریان انتخابات، این اجماع شروع خوبی بود، عنوان کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده تا در عملکرد این جبهه تغییراتی صورت گیرد زیرا جاذبه آن پایین آمده و چارچوب مشخص و شفافی ندارد./خانه ملت
آخرین وضعیت دانشجویان بازداشتی
معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه مسئولان قضایی قول دادند که مسایل دانشجویان بازداشتی را با تلاش بیشتری دنبال کنند،گفت: خبر جدیدی از وضعیت این دانشجویان ندارم.دکتر غفاری ضمن اعلام این مطلب در خصوص آخرین وضعیت بازداشت اخیر برخی از دانشجویان، اظهار کرد: برخی از موارد را به وزارت علوم اطلاع دادند و ما نیز پیگیر کارهای این دانشجویان هستیم.وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما در خصوص علت بازداشت دانشجویان هیچ اطلاعی نداریم، تصریح کرد: یک مجموعهای در این زمینه کار خود را انجام میدهد و به تشخیصی در این زمینه میرسد و در نهایت اقدام میکند. ما در وزارت علوم پیگیر وضعیت آنها هستیم.معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: بحث وزارت علوم این است که مسئولان با نگاه مثبت و با آسانترین نحو و سریعترین شکل با دانشجویان بازداشت شده برخورد و در خصوص آنها تصمیمگیری کنند، اما اینکه این دانشجویان به چه دلیلی بازداشت شدهاند و مسائل دیگر توسط دستگاه دیگری تصمیمگیری شده است./ایسنا
هدف احمدینژاد از پرداخت یارانه نمکگیر کردن مردم بود
وزیر اقتصاد دولت نهم گفت: آنچه که برای من در مورد آقای احمدینژاد مسلم بود این بود که او به دنبال رفع مشکلات معیشتی مردم نبود و یارانهای هم که به مردم داد به خاطر ایجاد عدالت نبود بلکه هدف وی این بود که مردم را نمکگیر خود کند، وی به دنبال حل و فصل مشکلات اساسی کشور نبود و اگر اینگونه بود آن زمانی که در وزارت اقتصاد در حوزه امور مالیاتی اصلاحاتی در حال انجام شدن بود وی از این اصلاحات و ایجاد یک سامانه اطلاعاتی در این باره حمایت میکرد که این کار را انجام نداد.وی افزود: خاوری اولین مدیری بود که به دستور شخص آقای احمدینژاد از کار کنار گذاشته شد و چگونه است که وی در دولت دهم و توسط وزیر اقتصاد وقت سیدشمسالدین حسینی به عنوان مدیرعامل بزرگترین بانک کشور (بانک ملی) منصوب میشود و چرا آقای احمدینژاد سیدشمسالدین حسینی را به عنوان وزیر به کار میگیرد، به خاطر اینکه وی هر کاری که احمدینژاد میخواهد انجام میدهد.صمصامی خاطرنشان کرد: آقای احمدینژاد امثال شمسالدین حسینی را به کار گرفت تا اهدافش را به پیش ببرد و اگر پرویز داودی به جای محمدرضا رحیمی بود حکم فردی همچون خاوری را که بازنشسته شده بود برای بازگشت مجدد به کار ابلاغ میکرد؟ آقای احمدینژاد فردی همچون پرویز داودی را کنار گذاشت و افرادی همچون سیدشمسالدین حسینی، بقایی، مشاعی و … را به کار گرفت تا خواستههایش را عملیاتی کنند.وزیر اقتصاد دولت نهم در پایان گفت: هیچکس تا کنون از آقای احمدینژاد سوال نکرده که چرا آقای خاوری را مجدد به کار گرفتهای؟ هیچکس سوال نکرده که چرا خاوری را از مدیرعاملی بانک سپه برداشتی و چرا مجدد وی را بازگرداندی؟/فارس
ادعای انتظام درباره پاپوش موکتی کذب است
عباس امیر انتظام سخنگوی دولت موقت که در سال 60 به جرم جاسوسی برای آمریکا و اقدام علیه امنیت ملی به حبس ابد محکوم شده بود در گفتوگویی از پاپوشی موکتی صحبت کرده و مدعی شده که در هفت سال از دوره محکومیش از کفش و دمپایی محروم بوده است، در همین خصوص محمدعلی امانی رئیس اسبق زندان اوین در گفتوگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری فارس ضمن تکذیب این ادعا گفت: روایت این مباحث پس از گذشت 40 سال که در این ایام برخی از مسئولان زندان اوین به شهادت رسیده و برخی نیز مرحوم شده اند به نوعی تحریف واقعیت است.وی با تاکید بر این مطلب که جریان ضد انقلاب و گروه های معاند داخلی و خارجی در ادامه اقدامات سیاسی و فریبکارانه خود به طرح مسائل این چنینی پرداخته اند، افزود: قاطبه کسانی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئول اداره زندان اوین بودند غالبا تجربه بازداشتگاه های مخوف ساواک و زندان های رژیم پهلوی را داشتند، بنابراین تامین نیازهای انسانی و رفاهی از الویت های این افراد بود لذا به نظر می رسد آقای انتظام به دلیل کهولت سن حقایق را فراموش کرده است.رئیس زندان اوین در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب در ادامه به راه اندازی کارگاه هایی برای اشتغالزایی محکومان و زندانیان در ندامتگاه اوین اشاره و تصریح کرد: مسئولان تمهیداتی را برای تدوین برنامههای تفریحی و رفاهی زندانیان در نظر گرفته بودند که ایجاد کارگاه هایی اشتغالزایی از جمله آنها بود تا بدین ترتیب زندانیان با تولید برخی از اقلام ضمن افزایش مهارت های شخصی، با خرید و فروش تولیداتشان کسب درآمد نیز کنند.وی در پاسخ به این سوال که چطور می شود آقای امیرانتظام که از امکاناتی نظیر تماس تلفنی با خارج از کشور و همچنین برگزاری نشست خبری برخوردار بود از امکانات اولیه ای نظیر دمپایی محروم شود، گفت: همین موارد دلیل بر کذب بودن این ادعاست.
ترامپ: ایران رفتار مناسبی با دنیا ندارد
رئیسجمهور آمریکا روز سهشنبه هنگام دیدار با ولیعهد عربستان بار دیگر به تکرار ادعاها علیه ایران پرداخت.«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا روز سهشنبه در کنفرانس خبری مشترک با «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان اتهامات همیشگی علیه ایران را تکرار کرد.او در پاسخ به سوال یک خبرنگار در خصوص تصمیمش درباره برجام گفت: «تا موعد ضربالاجل بعدی برجام یک ماه دیگر یا بیشتر مانده است. خواهید دید چه تصمیمی میگیرم.»ترامپ گفت: «ایران با آن منطقه دنیا (خاورمیانه) یا با خود دنیا رفتار مناسبی نداشته است.»بن سلمان در جواب خبرنگاری که پرسید آیا ترامپ باید از برجام خارج شود گفت: «در این باره امروز صحبت میکنیم.»
سال جدید «ما» را جایگزین «من» کنیم
آیتالله مکارم شیرازی رفع اختلافات، متحد شدن، افزایش محبت و صمیمت میان اقشار مختلف را از تدابیر مورد نیاز جامعه دانست و مطرح کرد: سال آینده باید واژه «من» را حذف و واژه «ما» را جایگزین کنیم به این معنا که باید صنعتی که به نفع جمع است را بر صنعتی که به نفع فرد است ترجیح دهیم.وی اضافه کرد: اگر به دنبال «احسنالحال» هستیم در مرحله نخست باید تحول و تدبیر را مورد توجه قرار دهیم؛ امیدواریم سال آینده سال با برکت، امنیت، عافیت، تندرستی و اتحاد در میان مسلمانان جهان باشد و از خداوند متعال میخواهیم این سال را از نظر نذورات آسمانی سالی پربرکت قرار دهد و کشور نظام اسلامی را حفظ کند.