فارس نیوز و رجانیوز مینویسند: چند دلیل برای رد آخرین ادعای آمدنیوز/ دروغهای بازوی ضدانقلاب پایان ندارد
«آمد نیوز» پس از شکستهای پیاپی و برملاشدن دروغهایش چند روز پیش متنی را در کانال تلگرامیاش منتشر کرد و مدعی شد که «مطالب و اخبار را با کمترین میزان خطا» تهیه و منتشر میکند.
هرچند در گزارشهای پیشین خشهایی از این سناریوی دروغ افشا شد اما در ادامه دروغ های دیگری که این بازوی رسانهای ضدانقلاب پس از ادعای صداقتش در انتشار اخبار، به خورد مخاطبانش داد را بررسی میکنیم:
*جعل تصویر سال 2016 به جای بازداشتگاه دراویش
پس از آشوبهای چند هفته پیش دراویش منتسب به گناباد، آمد نیوز تصویری را در کانال تلگرامیاش منتشر کرد و مدعی شد که این تصویر از بازداشتگاه دراویش است که وضعیت نامناسبی دارند.
* ادعای کشته شدن یک درویش حین بازجویی!
* یکی از دروغهای دیگر آمدنیوز که در روزهای اخیر روی آن مانور داد، شایعه کشته شدن یکی از دراویش در زندان بود. آمد نیوز مدعی شد که محمد راجی در حین بازجویی(!) کشته شده است.
این در حالی بود که یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس، با اعلام کذب بودن خبر فوت یکی از دراویش در زندان اوین یا پلیس آگاهی گفت: هیچ گونه فوت مربوط به اعضای فرقه دراویش در حین تحقیق نداشته ایم.
وی ادامه داد: فرد مورد نظر در شب حادثه در همان خیابان پاسداران در درگیری مجروح شده و به بیمارستان بقیة الله منتقل شد، اما فوت کرد.
همچنین جمشیدی داماد محمد راجی در گفتوگو با خبرنگار فارس، گفت: غربیها از حرفهای دختر مرحوم راجی سواستفاده کردهاند زیرا ایشان در تماسی که آن رسانهها با وی گرفتهاند میگوید من نمیدانم پدرم در بازداشت بوده یا نه اما آنها برداشت دیگری میکنند و میگویند راجی به گفته دخترش در بازداشت بوده است که فوت کرده است.
جمشیدی تصریح کرد: بازپرس پرونده به ما صادقانه گفت که راجی در حوادث روز یک اسفند به شدت مجروح شده و در حین انتقال به بیمارستان بقیه الله یا در همان اورژانس فوت کرده است که البته این تردید به خاطر حال روحی نامساعد ماست که درست خاطرمان نیست.
* بازی با احساسات مردم با استفاده از تصاویر آرشیوی
در حالی که سیاست جمهوری اسلامی در دفاع از حرمهای اهل بیت(ع) و کمک های مستشاری ایران در عراق و سوریه بارها تبیین شده است اما رسانههای ضدانقلاب همیشه سعی در زیرسوال بردن این هدف دارند.
کانال آمد نیوز هم در همین رابطه به هر دروغی متوسل شد. آنها تصویری که دو سال پیش (سال 2016) در رسانههای خارجی منتشر شده بود را تحت عنوان کشته شده های غوطه شرقی منتشر کردند.
تصاویر ادعایی آمد نیوز از کشتار کودکان در سوریه
استفاده آمدنیوز از تصویر آرشیوی سال 2016بجای اتفاقات سال 2018
* مشاور رهبری هدف جدید ضدانقلاب
تغییر موضع آمد نیوز در قبال غیبت چند روزه وحید حقانیان هم بسیار قابل توجه بود. این کانال در حالی روزها بر طبل توخالی شایعه دستگیری مشاور رهبری می کوبید، که پس از حضور مجدد وی در رسانه ها، در یک چرخش 180 درجهای خبر را تکذیب کرد. انگار نه انگار که خود به این شایعه دامن زده بود.
مطرح کردن شایعه دستگیری وحید حقانیان توسط آمدنیوز
* القای ترس به مردم به بهانه سقوط هواپیما
در حالی که ایران در بین کشورهای دارای بالاترین نرخ سوانح هوایی حضور ندارد اما آمد نیوز پس از حادثه تلخ و دلخراش هواپیمایی تهران-یاسوج، برای القای ترس و ناامیدی به مردم ویدئوهای نقص فنی پروازهای داخلی در سالهای گذشته را به عنوان حوادث روز منتشر کرد تا با این حربه مردم را نا امید کند.
* دروغ نجومی آمد نیوز در حد بودجه ایران!
هرچند طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان درحال پیگیری است اما آمد نیوز تصویری از مانده حسابی که کانالهای فان و سرگرمی منتشر کردند را با کپشن دارایی حساب یکی از فرزندان مسئولان بازنشر داد.
ادمین های آمد نیوز به همین موضوع ساده هم فکر نکردند که این رقم، چیزی در حدود نیمی از لایحه بودجه سال 97 پیشنهادی دولت به مجلس است.