راز یک عکس، اثباتِ مکرر بی آبرویی مهدی طائب نکبت و نوچه های حقیر او است.
کنفرانس مطبوعاتی مورخ بیست و هشتم مارس 2010 میلادی در شهر بن آلمان پس از گشایش نشست توسط جامعه حقوق بشر آلمان “ای گِ اف ام”: سخنرانان از راست: مهین موسیپور، مینا احدی، مارتین لسنتین (سخنگوی جامعه بینالمللی حقوق بشر)، رضا پهلوی، مترجم رضا پهلوی، علی بابایی و مصطفی آزمایش
این کذاب ها با بیشرافتی هر تهمت و اتهامی که به درویشها میزنند دروغ و دغل است! با سند روشن! مثل این نشست در بن آلمان، که به دروغ مدعی شده اند در حیفای اسرائیل بوده است؟!
نشست سالانهی جامعه بینالمللی حقوق بشر
نشست سالانهی جامعه بینالمللی حقوق بشر (IGFM) در روزهای ۲۶ تا ۲۸ مارس در شهر بن آلمان برگزار شد. این نشست به بررسی وضعیت حقوق بشر در کشورهای ایران و مصر اختصاص داشت.
کاترین بنمولا (نفر وسط) مدیر جامعه بینالمللی حقوق بشر (IGFM) و الکساندر بیشوفس هاوزن (ایستاده) رئیس نشست
کارشناسان و کنشگرانی از این دو کشور در حوزههای مختلف حقوق شهروندی، از جمله در مورد اعدام، حقوق اقلیتهای دینی و قومی سخنرانی کردند.
در دو روز نخست کنفرانس مسائل مربوط به ایران در پانلهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. دربارهی ایران افرادی چون «پترا آپهوف» اسلامشناس از کلن، دکتر ساشا دهقانی اسلامشناس از برلین، علی بابایی مسئول «اتحاد برای ایران- آلمان»، دکتر مصطفی آزمایش سخنگوی دراویش نعمتالهی از پاریس، مینا احدی از «ائتلاف علیه اعدام»، دکتر مهین موسیپور از فرانکفورت، نادر زاهدی، فعال مدنی از مونستر و دکتر بهروز خسروزاده از گوتینگن شرکت داشتند.
علاوه بر این عده، رضا پهلوی نیز جزو سخنرانان روزهای اول و دوم نشست بود. نام وی در فهرست از پیش منتشرشدهی «جامعه بینالمللی حقوق بشر» قرار نداشت. همچنین خانم پرستو فروهر جزو دعوتشدگان به این نشست بود اما ایشان بدلیل حضور از پیش اعلامنشدهی یکی از سخنرانان، از شرکت در نشست خودداری کرد.
تصاویر زیر را اختر قاسمی، عکاس و روزنامهنگار از نشست جامعه بینالمللی حقوق بشر تهیه کرده است:
MM/AJ
سخنرانی ولفگانگ شول (ایستاده)، پروفسور در روزنامهنگاری آنلاین از دانشگاه دارمشتات
نمایندگان رسانهها در نشست مطبوعاتی
رضا پهلوی
دکتر مهین موسیپور
مهدی محسنی، روزنامهنگار و وبلاگنویس
مصطفی آزمایش، نماینده دراویش نعمتالهی
تصویری یک فیلم درباره حقوق کودکان در ایران که در نشست نمایش داده شد. این فیلم مستند توسط یک جوان آلمانی تهیه شده است.
جمعی از حامیان جنبش سبز ساکن آلمان نیز در نشست حضور داشتند.