به گزارش شبتاب نیوز، و بر اساس منابع خبری شبکه جهانی «در تی وی» پس از چهار هفته کش و قوس و زد و بندهای پشت پرده سرانجام پرونده دکتر محمدعلی طاهری برای رسیدگی مجدد در اختیار ابوالقاسم صلواتی رئیس شعبه ۱۵دادگاه انقلاب، قرار گرفت.
پیش از این در تاریخ ۸ آبان ۱۳۹۶ حکم اعدام آقای طاهری توسط شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور به ریاست قاضی نیازی و با استناد به« ماده ۴۶۹ بند ب» آیین دادرسی کیفری نقض شده و برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع گردید، که سرانجام پس از چهار هفته کش و قوس و زد و بندهای پشت پرده، پرونده در اختیار ابوالقاسم صلواتی رئیس شعبه ۱۵دادگاه انقلاب، قرار گرفت.
دکتر محمد علی طاهری در سال ۱۳۸۰ مؤسسهای به نام «عرفان حلقه» تأسیس کرد و در آن به فعالیتهایی مربوط به «طب مکمل ایرانی، فرادرمانی و سایمنتولوژی» مشغول شد. او در سال ۱۳۹۰ بازداشت شد و در طول این مدت دو بار به اعدام محکوم شد، که در هر دو مورد دیوان عالی کشور حکم اعدام را نقض کرد.