آخوندی موسوم به دری نجف آبادی – که مثل خیلی دیگر از آخوندهای حکومتی از او با لقب قلابی “آیت الله”!!! نام برده میشود- عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری و نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با بیان اینکه دشمن با نفوذ اقتصادی به دنبال تسلط بر ارکان اقتصادی کشور است مدعی گردید که “دشمن در نفوذ اقتصادی به دنبال “تصمیمسازی” برای “تصمیمگیران” در کشور است”.
یکی از خبرگزاریهای ورشکسته اطلاعات سپاه پاسداران موسوم به تسنیم در استان مرکزی اقدام به برگزاری میزگرد تخصصی بررسی و تحلیل “نفوذ اقتصادی” و راهبردهای مقابله با آن نمود. و خبرنگار این خبرگزاری دروغپرداز و حاشیه ساز با تهیه گزارشی از اراک، مشروح پرچانگیهای خالی از مغز و بیهوده آخوندی موسوم به دری نجف آبادی را به شرح زیر – بی کم و کاست- منتشر ساخت، که اوج بیخردی و عدم شناخت مسئولان سطح بالای کشوررا نشان میدهد که با بی لیاقتی و لفاظیها و بیهوده بافی های خود مملکت را به این درجه از فقر و محرومیت کشانده اند!
اهمیت نفوذ و به ویژه نفوذ اقتصادی به نقل از “تسنیم!!!”
موضوع نفوذ اقتصادی مسالهای است که این روزها مهمتر و قابل توجهتر شده است، هر چند در تعابیر مقام معظم رهبری “نفوذ” بیشتر پیشینهای تفکری، اعتقادی و فرهنگی دارد با این حال در برخی موارد این نفوذ فکری به حوزه اقتصاد نیز کشیده میشود و در برخی موارد دیگر دشمن تمرکز خود را مستقیم بر مسئله نفوذ اقتصادی قرار میدهد.
این موضوع در بخشهای صنعتی، تولیدی و اقتصادی و نقاطی که مرکزیت این بخشها هستند بیش از پیش مورد دقت قرار دارد چراکه به محض ایجاد یک بستر برای نفوذی اقتصادی و ایجاد مسیر نارضایتی اجتماعی و بالابردن این مشکلات و معضلات اقتصادی در جامعه دشمن و جریان نفوذ به دنبال القای ناکارآمدی نظام را خواهد داشت و با ایجاد یاس و ناامیدی به دنبال سست کردن پایههای انقلاب است.
بیداری مسئولان و فعالان، حضور در صحنه و میدان عمل از سوی مردم و آن هم همچون همیشه که تا به امروز حضور مردم توانسته تمامی دسیسه و فتنه دشمن را در ابعاد نظامی، اقتصادی و سیاسی خنثی سازد، در این عرصه نیز بسیار حائز اهمیت است.
در این میزگرد تخصصی “آیتالله دری نجفآبادی” عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری، “صدیقی” مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی استان مرکزی، “یاری” از اساتید و کارشناسان خبره دانشگاهی استان مرکزی و “شایانپور” از کارشناسان استان مرکزی برگزار شد.
در این نشست ابعاد مختلف نفوذ، نفوذ اقتصادی، علل و عوامل نفوذ اقتصادی در کشور، راهبردهای مقابلهای برای ایجاد بستر مقابله با نفوذ اقتصادی به بحث گذاشته شد.
مشروح صحبتهای “آیتالله دری نجفآبادی” عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری در میزگرد تخصصی “نفوذ اقتصادی” در زیر میآید:
تسنیم:تعریف شما از نفوذ اقتصادی چیست؟
آیتالله دری نجفآبادی: غربیها و کشورهای استکباری و صهیونیستی دنبال ادامه سلطه همه جانبه خود بر سرزمینهای اسلامی و غارت منابع و وابسته نگه داشتن دیگر کشورها هستند که البته اشکال استعمار متفاوت است ولی اهداف همان هداف شکلگیری استکبار و صهیونیزم است البته شکل و تاکتیک و روشها متناسب با هر زمانی تغییر میکند اما جوهره آن باقی است و هر روز نوسازی و بازسازی میشود.
هدف دشمن از طراحی نفوذ در مسئولان، تغییر دادن محاسبات مسئولان کشور است که نتیجه آن، قرار گرفتن فکر و اراده مسئولان در مشت دشمن است و در این حالت، دیگر نیازی به دخالت مستقیم دشمن نیست.
حوزه اقتصاد یکی از عرصههای تلاش دشمنان برای نفوذ است، در این حوزه دشمن میکوشد به گونهای عمل کند تا اقتصاد کشور به سمت وابستگی پیش برود و هیچگاه به خودکفایی دست نیابد، آنها سعی میکنند تا اقتصاد را به دست بگیرند تا هر وقت که اراده کردند آن را هدف قرار داده و کشور را به زانو درآورند.
نفوذ اقتصادی به معنی تسلط بر ارکان اقتصادی یک جامعه است بهطوری که مدیریت اقتصاد از جانب عنصر مسلط بر اقتصاد جامعه مقصد تحمیل شده و مدیریت این امور به دست جامعه نفوذ کننده باشد.
با نگاهی به تاریخ اسلام نمونههایی از این نفوذ اقتصادی را میبینیم به طوری که سران یهود مدینه برای تأثیرگذاری بر مسلمانان، آنان را در تحریمهای اقتصادی قرار میدادند تا از دین اسلام برگردند.
در بحبوحه مهاجرت مهاجرین به مدینه و قرار گرفتن آنها در فشار شدید مالی، پیامبر(ص) شخصی را فرستاد تا از آنها تقاضای وام کند، ولی آنها نه فقط کمکی نکردند، بلکه با زخم زبانهای خود مأمور پیامبر(ص) را بدرقه کردند و این عمل یهود برای بعضی از مسلمانان سنگین تمام شد، این درحالی بود که خداوند متعال با نزول آیه، وعده عذاب سوزناک به آنها داد “خداوند سخن آنها را که گفتند خدا فقیر است و ما بینیازیم را شنید، به زودی آنچه را گفتند خواهیم نوشت و به ناحق کشتن پیامبران را، و به آنها میگوییم بچشید عذاب سوزان را.”
برای زدن ضربه اقتصادی دیگر، برخی از یهودیان، قرضهایی که از مسلمانان گرفته بودند و همین طور وجه معاملات با آنها را پرداخت نکردند و در این زمینه دیگران را نیز تشویق میکردند که به فقرای مسلمانان کمک نکنند تا خودشان فقیر نشوند.
بنابراین، اسلام میخواهد امت اسلامی عزیز و مقتدر باشد و استکبار و وابستگان آن میخواهند جوامع اسلامی همواره مرعوب و مجذوب غرب باشند و برای این هدف سالهای سال است برنامهریزی کردهاند و از انواع حیلهها و شگردها برای تامین اهداف استعماری خود استفاده میکند.
تسنیم:عوامل نفوذ اقتصادی از نظر شما چه میتواند باشد؟
آیتالله دری نجفآبادی: درخصوص تعریف نفوذ برخی از محققان آن را معادل کامل جنگ نرم، تهاجم فرهنگی، اقدام فرهنگی و یا مقولاتی از این قبیل دانسته و اگرچه این مفاهیم با هم در ارتباط هستند و همپوشانیهایی هم دارند، اما یکی نیستند و باید نفوذ را مقولهای مستقل دانست.
برای شناخت دقیق مفهوم نفوذ لازم است آن را در ارتباط با بحث مهم “قدرت” تحلیل و فهم کرد، به این صورت که نفوذ اقدامی معطوف به قدرت است که هدف از آن دستکاری فرمول قدرت در یک جامعه است و شناخت این معنا از نفوذ، مبتنی بر تحلیل موضوع مفهومی قدرت است.
منظور از مفهوم قدرت، سازوکار ترکیب عناصر قدرت و نحوه اولویتدهی به آنها در یک جامعه است، به گونهای که بتواند ساخت واحد و یکپارچهای را که تأمین کننده اهداف خاصی باشد، شکل دهد.
اگر فردی به نوعی در این زنجیره دستکاری کند که عناصر، نسبت و میزان آنها، به هم بخورد ولی در ظاهر چیزی آشکار نشود، در آن صورت نوعی نفوذ صورت گرفته است، چراکه ظرافت بحث در همین جاست و نفوذ ویژگیهایی دارد که آن را از اقدام سخت متمایز میکند و البته شناختش را هم دشوارتر میسازد.
با این تعریف، میتوان “نفوذ” را به عنوان یک “مسئله ملی” و به عنوان مجموعه اقداماتی که با هدف تغییر و تحول در فرمول قدرت یک کشور به انجام میرسد تعریف کرد که این اقدامات میتواند به دو شکل نفوذ سخت افزارانه که در قالب فعالیتهایی چون جاسوسی و… تجلی یابد و نفوذ نرم افزارانه که در قالب فعالیتهایی مانند دستکاری تصاویر، باورها، بروز اخلال در شبکههای تعاملی و… تجلی یابد باشد.
تسنیم: تحلیل و تبیین شما از این نفوذ اقتصادی مبتنی بر روایات و آیات الهی چیست؟
آیتالله دری نجفآبادی: در قرآن کریم، این معنا در قالب بیان دو استعاره معرفی شده است، به طوری که یکی استعاره «بیت العنکبوت» است که خداوند متعال در آیه 41 سوره مبارکه عنکبوت میفرماید “مَثَلُ الَّذِینَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّـهِ أَوْلِیَاءَ کَمَثَلِ الْعَنکَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَیْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُیُوتِ لَبَیْتُ الْعَنکَبُوتِ لَوْ کَانُوا یَعْلَمُونَ” و در دیگر مورد آن، استعاره “بنیان مرصوص” را به کار میبرد به طوری که در مقابل استعاره “بیت العنکبوت” پدیده دیگری را داریم که “بنیان محکم” است و خداوند متعال در آیه 4 سوره مبارکه صف میفرماید “إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذینَ یُقاتِلونَ فی سَبیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُم بُنیانٌ مَرصوصٌ”.
معنای این دو استعاره آن است که برخی از سازهها چنان ضعیف و سست هستند که در برابر اقدامات دیگران “کاملاً نفوذپذیر” هستند و نفوذ در اینجا تابع ضعف یا همان “وَهن” داخلی است.
اما در بنیانهای مرصوص و مستحکم نفوذ به این معنا موضوعیت ندارد، بلکه میزان قوت و اهتمام عامل خارجی محوریت دارد و در این موارد نفوذ تابع میزان قدرتمندی و هوشمندی عامل است.
تسنیم:راهکار مناسب و مطمئن برای مقابله با نفوذ اقتصادی از نظر شما چیست؟
آیتالله دری نجفآبادی: دشمنان انقلاب از نقاط ضعف ما استفاده میکنند و راهبردهای نفوذ خود را طراحی میکنند، توجه به این نکته، این فرصت راهبردی را برای جمهوری اسلامی فراهم میکند که راهبردهای مقابله با نفوذ دشمنان را بر اساس راهبرد دشمنان برای برطرف کردن نقاط ضعف طراحی کند.
تمام تلاش باید صورت گیرد تا عمقبخشی در راستای بصیرتافزایی جامعه صورت گیرد و به آگاهیهای همگانی بهصورت روزافزون اضافه شودو به این وسیله جلوی نفوذ فرهنگ بیگانه را بگیرد، چراکه ما باید جلوی این نفوذها را با علم پیشرفته و روزافزون، بصیرتافزایی و حفظ روحیه انقلابگری در همه مردم به ویژه جوانان بگیریم.
این درحالیست که مقام معظم رهبری در خصوص نفوذ بارها هشدار داده و بر بصیرتافزایی در جامعه تاکید فرمودهاند زیرا دشمن می خواهد جوانان ما را لاابالی به بار بیاورد تا نسبت به انقلاب و نظام بی تفاوت باشند زیرا زمانی که دستگاههای مدیریتی یک کشور تحت تأثیر دشمنان مستکبر قرار گرفت آن زمان تمام تصمیمگیریها در آن کشور بر اساس خواست و میل و اراده دشمنان قرار می گیرد.
بنابراین در جمعبندی نهایی باید گفت همه سازمانهای مرتبط و در راس آنان دولت و مجلس باید حساسیت لازم را از خود نشان دهند و با برنامهریزی دقیق و هدفمند و اجرایی کردن برنامه توسعه کشور، طرح و نقشهای روشن و شفاف برای مقابله با توطئههای غرب به خصوص آمریکا داشته باشند، البته این بدین مفهوم نیست که همه ابعاد این برنامهریزی باید در معرض دید عموم قرار گیرند چرا که دشمنان حتما در مقابل این برنامهها اقدامات مخربانه انجام خواهند داد اما وجود این برنامه با استفاده از نظرات کارشناسان جزو لاینفک برنامه کشور باید قرار گیرد و هر یک از نهادها و سازمانها تلاش خود را داشته باشند.
باید بدانیم که بدون لطف و عنایت پروردگار جمهوری اسلامی قادر نیست بر دشمنان و نقشههای نفوذ آنها غلبه کند و اگر آگاهانه و هوشیارانه در میدان باشیم و تدابیر لازم را اتخاذ کنیم، به طور قطع امداد و لطف الهی را دنبال خود دارد.
بنابراین، نظام اسلامی باید به شکلی حرکت کند که دشمنان و سلطهطلبان بهدلیل عملکرد و توان بالای آن دچار رعب شوند و عمل به این تکلیف یکی از عوامل نفوذناپذیری جمهوری اسلامی است و یکی از بسترهای مهم برای برنامهریزی و نقشهریزی دشمنان برای تغییر در باورها و ارزشهای مردم است که اگر به موقع راهبرد مقابله با نفوذ دشمنان از این مسیر اتخاذ نشود، دچار ضربههای جبرانناپذیر میشویم.
انتهای پیام/