روزنامه بهار در یادداشتی با عنوان «کابینه شکستنی» نوشت:
«حسن روحانی با وام گرفتن از گفتمان اصلاح طلبی و ایستادن در برابر کاندیداهای مشخص و شناسنامه دار اصولگرا در قامت یک کاندیدای اصلاح طلب در میان جامعه هدف خود ظاهر گردید و توانست با اتکا بر آرای اصلاح طلبانه مردمی بار دیگر بر کرسی ریاست جمهوری تکیه بزند. با صراحت باید عنوان نمود که استفاده ویترینی از گفتمان اصلاح طلبی میتواند به اعتماد عمومی جامعه به اصلاح طلبان لطمههای جبران ناپذیری وارد نماید…اینک ندای آرامش بخش مدارا و امید، با روال معرفی کابینهای «شکستنی» میتواند به خطری جدی در جهت انشقاق جریان اصلاح طلب از دولت دوازدهم مبدل گردد».
گفتنی است کابینه دوازدهم از حیث سیاسی، نه تنها بنا بر ادبیات متعارف، اصلاحطلبانه نیست، حتی حداقلهای این جریان را نیز پوشش نمیدهد. اصلاح طلبان در پی آن بودند تا با فشار سنگین رسانهای حداقل سه وزارتخانه مهم «کشور»، «ارشاد» و «علوم» را در اختیار بگیرند، اما چنین نشد؛ بنابراین طبیعی است که جریان اصلاحطلبی برخورد سردی با روحانی و کابینه دوازدهم داشته باشد.
نمایندگان فراکسیون امید در روزهای اخیر در اظهارات جداگانه عملاً دولت را تهدید کردهاند که در صورتیکه مطالبات آنها در کابینه مورد توجه قرار نگیرد، این فراکسیون در زمان رأی به کابینه دولت را همراهی نخواهد کرد. در کنار این، تیترهای روزنامههای اصلاح طلب همچون «کابینه افولی»، «کابینه خنثی»، «کابینه شکستنی»، «کابینه غیر علمی»، «بیمهای پررنگ کابینه امید»، «اندکی تغییر» و… نشان از پیگیری خط مشی جدیدی در برخورد با دولت دارد. از سوی دیگر به میان کشیدن مشکلات اقتصادی و معضلات معیشتی و اجتماعی در روزهای اخیر و تنها دو ماه پس از انتخابات در روزنامه و رسانههای اصلاح طلب نشانه نارضایتی آنها از دولت در دادن سهمیه به آنهاسترف واشنگتن را قابل درک ارزیابی کرد.