سفسطه سازیهای یک آخوند بیسواد و نامتعادل از “انتخابات” در “نظام جمهوری” و “مردمسالار”!!
یک آخوند اطلاعاتی موسوم به علی سعیدی -نماینده ولی فقیه در سپاه- مدعی شد: مردمی که به یک رییس جمهوری رأی می دهند در برابر تمام کارها و سخنان او که ممکن است در مسیر تضعیف دین(!!!) و نظام باشد مسئول هستند
به گزارش رسا، علی سعیدی در دومین روز از چهارمین همایش مشترک مدیران حوزه های علمیه، مسؤولان دفاتر مشترک نمایندگی ولی فقیه در سپاه و مسؤولان بسیج طلاب و روحانیون کشور با عنوان «نقش حوزه انقلابی در تحقق دولت مقاومت» که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم در حال برگزاری است با اشاره به تقسیم بندی حکومت های مردم سالاری دینی، عنوان کرد:
تفاوت میان مردم سالاری دینی براساس انتخابات با مردم سالاری دینی براساس بیعت
باید تفاوت میان مردم سالاری دینی براساس انتخابات با مردم سالاری دینی براساس بیعت بیان شود تا مردم با نقشی که قانون اساسی برعهده آنها گذاشته است آشنا شوند.نقاط اشتراک و تفاوت هایی میان حکومت پیامبران و امامان با حکومت ولی فقیه وجود دارد که نیازمند تبیین است تا مردم بدانند که در حکومت ولایت فقیه، برخی از تکالیف بر عهده حاکم است و برخی از آنها بر عهده مردم قرار دارد.در مردم سالاری دینی بر مبنای انتخابات، قانون اساسی انتخاب چهار بخش مهم و تأثیرگذار بر سرنوشت کشور یعنی تعیین سرنوشت خبرگان، ریاست جمهوری، مجلس و شوراها را بر عهده مردم گذاشته شده است که نیاز است مردم در انتخاب خود وجهه شرعی موضوع را مورد نظر داشته باشند.
مردم سالاری دینی یعنی حاکمیت دین در جامعه با حضور مردم !!! ( شبتاب- مگر در غیاب مردم، اصلا جامعه مفهومی پیدا میکند؟!)
در مردم سالاری دینی مردم با حضور خود حافظ و نگهبان دین هستند و دین نقش محوری دارد اما در دین مردم سالار، مردم محور هستند و دین در دست مردم است و آنها هر گونه که بخواهند با دین بازی کرده و از آن برای سود خود استفاده می کنند.
یکی از مهمترین چالش هایی که از ابتدای انقلاب تاکنون داشته ایم در موضوع ریاست جمهوری بوده است و متأسفانه در فراز و نشیب ها و انحرافات عده ای به دنبال لیبرالیزه کردن انقلاب، انقلابی زدایی از انقلاب و مقابله با اصول و ارزش ها بوده اند.
تفاوت مردم سالاری دینی با مردم سالاری غیردینی نیز در مبانی آنها است به گونه ای که در سیستم دینی حتی پیامبر هم حق ندارد کوچکترین تصرفی در مبانی و اصول حاکمیت دینی داشته باشد و این نظام حاکمیتی دارای چارچوب و استانداردهای منحصر بفردی است.
در حکومت های لیبرال 4 عامل خدعه، قدرت، پول و رقیب هراسی در تعیین رأی مردم نقش دارد. فلسفه حکومت در دنیا بر این اساس استوار است و قوانین وضع شده از سوی ماکیاول و نیچه مبنای دروغ و تزویر و خدعه را برای ارضای حس قدرت طلبی قرار داده است. اگر این عوامل در انتخابات ما نیز دخیل شوند در واقع از چارچوب مردم سالاری دینی خروج کرده ایم و مردمی که به یک نماینده و یا رییس جمهوری رأی می دهند در برابر تمام کارها و سخنان او که ممکن است در مسیر تضعیف دین و نظام باشد مسؤول هستند.