بهنوش بختیاری
تعداد دنبال کننده ها: 909 هزار نفر
تعداد پست های ارسالی: 1023
امیر تتلو
تعداد دنبال کننده ها: 910 هزار نفر
تعداد پست های ارسالی: 3344
رویکرد خاص و عجیب جامعه ایران به شبکه های اجتماعی این روزها کار را به جدال بین چهره های مشهور هم کشانده است. هنرمندان و ورزشکارانی که یک نفس می کوشند به لطایف الحیل و با انواع و اقسام عکس و سلفی، طرفداران بیشتری برای خود جذب کنند. در این زورآزمایی محبوبیت به مرحله مجادله مستقیم هم، با هم رسیدند.
درگیری مستقیم امیر تتلو و بهنوش بختیاری در شبکه اینستاگرام آخرین شاهکار صفحات فارسی این شبکه اجتماعی است که تا مرحله تهدید به شکایت هم بالا گرفته است.
حین این دعواها یکی از طرفین دیگری را به خرید فالوئر و لایک متهم کرد. حالا سوال اینجاست آیا از نظر فنی چنین امکانی در شبکه های اجتماعی وجود دارد؟ اگر این موضوع صحت داشته باشد می توان به عنوان یک تکنیک نوین تبلیغاتی از آن استفاده کرد؟
ماجرا چیست؟
ماجرا از وقتی شروع شد که تعداد دنبال کننده های بهنوش بختیاری با سرعت خیره کننده ای افزایش یافت و به نزدیکی رکورد صفحه امیر تتلو رسید. استاد تتلو تا قبل از آن از نظر تعداد دنبال کنندگان با اختلاف قابل توجه نسبت به سایرین بر بام صفحات فارسی اینستاگرام ایستاده بود.
این موضوع با توجه به تعداد پست های دو رقمی او در طول روز و بیداری های شبانه اش چندان عجیب هم به نظر نمی رسد. مشکل از وقتی شروع شد که بهنوش بختیاری به آمار او نزدیک شد و از مرز 900 هزار دنبال کننده هم رد شد.
به این ترتیب زنگ خطر برای امیر تتلو که تاکنون خود را در این زمینه بی رقیب می دید به صدا درآمد؛ بخصوص که این صفحه اینستاگرام به نوعی برای خواننده زیرزمینی به محل بیزینس غیررسمی هم تبدیل شده و سقوط از این جایگاه ممکن است برای او گران تمام شود.
با همین استدلال او مدعی شد بهنوش بختیاری لایک خریده تا به رکورد او برسد. همین پست کافی بود که درگیری شدید بین این دو نفر و طرفدارانشان آغاز شود. در یک چشم به هم زدن زیر عکس های بهنوش بختیاری پر شد از الفاظ رکیک و زننده. حتی این بازیگر تلویزیونی مدعی شد خارج از فضای مجازی چندین بار تهدید شده است.
این جدال پینگ پنگی از سوی دو طرف درگیر ادامه داشت تا اینکه بهنوش بختیاری تهدید به شکایت کرد اما کمی بعد آب ها از آسیاب افتاد و ماجرا فروکش کرد. بهنوش بختیاری در آخرین پست خود نوشته حاضر به بخشش است اما وای به روز کسی که با ایل بختیاری دربیفتد.
آیا امکان خرید فالوئر وجود دارد؟
پاسخ این سوال در یک کلام، مثبت است. ساده ترین روشی که برای جمع کردن فالوئر به صورت سنتی از آن استفاده می شود، ایجاد صفحه های عمومی و گاهی نامتعارف و هنجارشکن، برای جذب فالوئر و سپس تغییر مشخصات صفحه است اما این روزها متدهای به روزتری هم به بازار عرضه شده که با هزینه ای ناچیز به شما کمک می کنند کلی فالوئر برای خودتان دست و پا کنید یا برای عکس هایتان تا دلتان بخواهد لایک جمع کنید.
در این زمینه سایت های متعددی به وجود آمده اند که به سبک وب سایت های فروش «وی پی ان» به صورت آنلاین هزینه را دریافت می کنند و لایک و فالوئر شما را افزایش می دهند. از آنجا که این نوع خدمات یک سرویس جدید محسوب می شود، هنوز قیمت های آن متغیر است. مثلا جذب 500 فالوئر را ممکن است بین 14 تا 50 هزار تومان قیمت بدهند. خرید 500 لایک برای هر عکس هم بین 18 تا 35 هزار تومان آب می خورد.
مدیر یکی از این وب سایت های فروش فالوئر در مورد روش این کار به «تماشاگران امروز» توضیح می دهد: «فالوئرهایی که در سایت ها فروخته می شوند پروفایل های خارجی و غیرواقعی هستند. یعنی یک شرکت واسطه خارجی تعداد زیادی اکانت غیرحقیقی ساخته و در ازای دریافت پول صفحات مورد نظر را لایک می زنند. اگر دنبال جذب فالوئر بین کاربران ایرانی هستید، تنها راه، تبلیغات در صفحه های پرطرفدار است.»
او در پاسخ به این سوال که آیا امکان انتقال فالوئر چند صفحه به یک صفحه خاص وجود دارد یا خیر می گوید:«از نظر فنی چنین امکانی وجود ندارد. فقط بعضی اکانت ها اصطلاحا با هم تبادل می کنند. یعنی به طور توافقی برای ساعات مشخصی صفحه همدیگر را تبلیغ می کنند.»