عبدالله ناصری در گفتگو با «انتخاب»: ظاهرا رئیسی و قالیباف از هم دلخوری دارند. این دو نفر در مناظره با هم رقابت داشتند!
عبدالله ناصری تحلیلگر سیاسی، پیروز مناظره امروز کاندیداها را قطب «روحانی، جهانگیری و هاشمی طبا» دانست.
خبر ویژه
بخش اعظم مناظره امروز کاندیداهای ریاست جمهوری به برجام و نتایج آن اختصاص یافت، مناظره ای که حاوی ادعاهای ضد و نقیض بسیاری از سوی کاندیداهای اصولگرا بود.
دومین مناظره 6 کاندیدا برگزار شد؛
دومین مناظره شش نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با موضوع سیاسی – فرهنگی بعد از ظهر روز جمعه پانزدهم اردیبهشتماه میان مصطفی میرسلیم، اسحاق جهانگیری، محمدباقر قالیباف، مصطفی هاشمیطبا، حسن روحانی و ابراهیم رئیسی برگزار شد.
حالا و در آستانه دومین مناظره انتخاباتی، حسن روحانی در مقابل رقبا و به ویژه رقیب مشخصی قرار گرفته، که نشان داده واهمه ای از خلاف گویی و از همه مهم تر، تغییر موضع دادن های راهبردی و لحظه ای ندارد. رقیایی که البته با پیگیری ایده های بازتعریف و همچنین به روز شده پوپولیستی، مسابقه وعده های نجومی با یکدیگر گذاشته اند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد که در برخورد با مفاسد از جمله تخلفات شهرداری تهران هیچ ملاحظهای نخواهد کرد.
گزارش تحلیلی «انتخاب» از فیلم انتخاباتی ابراهیم رئیسی؛
حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی دقیقا فاز به فاز یک تاکتیک از پیش تعیین شده را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری دنبال می کند . یک ایده مرکزی دارد که به راحتی می توان مختصات آن را فهمید ؛ کافی است تحرکات این چند هفته اخیر او را آنالیز کنیم حالا اما یک تحول مهم در مورد او این است که اولین مستند انتخاباتی اش از رسانه ملی پخش شده است.
نتيجه ی نظرسنجی «انتخاب»:
اکثر شرکت کنندگان در نظرسنجی از حسن روحانی می خواهند که در مناظره ی امروز، رویکرد فعلی خود را کنار گذاشته و سکوتش را بشکند.
قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت:
حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در یادداشتی از رویکرد جدید قالیباف در انتخابات انتقاد کرد.
«شیخ نور» برای حمایت از «شیخ دیپلمات» وارد میدان شد؛
او به سکوت چند ساله اخیرش در برابر برخی تهمتها اشاره و تصریح کرد: بنده تاکنون در مواجهه با بسیاری از حرفهای نادرست و تهمتهایی که به شخص بنده زده شده سکوت کردهام که دلیلش حفظ وحدت، جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و ممانعت از سودجویی دشمنان انقلاب و نظام بوده است.
وزیر امور خارجه گفت: اگر حماقت و به نظر من خیانت حمله به سفارت عربستان رخ نداده بود، امروز شرایط به شکل دیگری بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی جانباختن جمعی از کارگران زحمتکش در حادثه دلخراش معدن گلستان را تسلیت گفتند.
واکنش آیت الله امینی به سخنان برخی کاندیداها
کانديدها برنامه ها و صفات خوب خود را بيان کنند، حاميان و طرفداران هم صفات خوب آنها را معرفي کنند. کارداني، لياقت و برنامه هاشان را ارائه و معرفي کنند اما چهره هاي يکديگر را تخريب نکنند.
الهام امین زاده در گفتگو با «انتخاب»:
در مدیریت شهری باید حقوق شهروندان رعایت شود. در حوزه های استانی نیز، کانون های داخلی مسئله باید شناسایی شوند و از بین روند و از طریق مذاکراتی که وجود دارد مسئله حل شود.
علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جان باختن ۳۵ معدنکار در حادثه معدن زمستان یورت آزادشهر خبر داد.
انقلاب اسلامی واقعه بسیار بزرگی در تاریخ کشور بوده و مثل همه انقلاب ها فراز و نشیب داشته است
تولیت استان قدس در بخشی دیگری از فیلم تبلیغاتی خود، درحالیکه در مقابل نادر طالب زاده و ابوالقاسم طالبی سازنده ی فیلم جنجالی «قلاده های طلا» نشسته است، می گوید: بحث کنسرت را مطرح می کنند تا کرسنت فراموش شود؛ واقعا کنسرت مشکل مردم است؟ به ما نمیخندند؟
میرسلیم، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در مناظره نخست طبق قاعده مناظره ها عمل کردم اما به یکباره برخی موج انحرافی ایجاد کرده و به جان هم افتادند، که در مناظره دوم اگر کسی قاعده مناظره را به هم بزند به طور قطع مقابله خواهم کرد
«انتخاب» بررسی می کند؛
بالاخره اتفاق افتاد. صاحبان اصلی جریان راست در حال بازپس گیری هویت واقعی و به دست گیری اردوگاه ضبط شده ی خود هستند. مصطفی میرسلیم نامزد حزب موتلقه که جزء احزاب و گروه های اصلی راست است، کاندیدای جریانی است که بیش از یک دهه در گیر و دار احیاء و البته بقای خود در مقابل گروه هایی بود که جریان اصولگرایی را مصادره و در نگاه مردم بدنام کرده بودند.
معاون اول رییس جمهور گفت: هزینه ستاد نمیکنم، بر روی کمکهای کسانی که به من لطف داشتهاند حساب کردهام. اگر لازم باشد باز در مورد جریان اصلاحطلب با رهبری حرف میزنم. جریان اصلاحطلب و اصولگرا باید با یکدیگر در امور کشور مشارکت داشته باشند.
آیت الله نوری همدانی:
مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از اینکه برخی به دنبال سنگاندازی درباره صحبتهای کاندیداها هستند گفت: اینکه برخی کاندیداها از اقشار پایین دست حمایت میکنند نباید برای آنها سنگاندازی شود.
رئیس ستاد انتخاباتی حجتالاسلام رئیسی گفت: دولتی که در هتل درویشی مشهد مراسم مجلل و سمینار چند صد میلیاردی برگزار میکند قطعاً درد مردم حاشیهشهر در مناطق سیسآباد، اسماعیلآباد و غیره را درک نمیکند.
علی لاریجانی در سخنرانی اخیر خود در شهر قم گفته: دولت توانایی بالابردن یارانه ها را تا دو و سه برابر ندارد. از آنحایی که درآمد دولت و هزینه هایش امکان افزایش را ندارد این اتفاق یعنی دو سه برابر کردن یارانه ها نیز بی معنی است.
اسحاق جهانگیری نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: کل درآمد کشور در دوران جنگ تحمیلی گاهی به ۷ میلیارد دلار می رسید ولی کشور خوب اداره می شد.
عبدالله ناصری در گفتگو با «انتخاب»:
ارزیابی مناظره نخست نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم حکایت از آن می کند که نامزدهای اصولگرا شاید علاقه ای به همکاری برای هم افزایی پایگاه رأی جناح خود ندارند و هر کدام شیوه ای را در زمان تبلیغات برای جلب نظر افکارعمومی طراحی کردند که نمی خواهند آن را تغییر دهند.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای از حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان کاندیدای اصلح انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.
پیش بینی ها درست بود؛ جنگ بدنه آغاز شد، حتی خیلی زودتر از زمانی که تصورش می رفت. حالا حامیان محمد باقر قالبیاف و سید ابراهیم رییسی تند ترین مواضع را نسبت به هم دارند. دو نامزد اصولگرایان که جمنا اصرار دارد آنها را کاندیدای این جبهه معرفی کند، اما آنها می گویند که مستقل آمده اند و خود را وابسته به هیچ دسته و گروهی نمی دانند .
رئیس مجلس با اشاره به اینکه شعارهای گفته شده درباره افزایش یارانهها به صلاح کشور نیست گفت: مجلس با این روشها مخالف است.
از چهار باري كه محمدباقر قاليباف عزم رفتن به پاستور را داشت، سه بار آن را وارد انتخابات شد و یک بار آن که در سال 88 بود، با وجود عزم جدي وارد انتخابات نشد. هر سه بار نيز نشان داد كه يك سياستمدار «خلاق» و داراي «گفتمان» نيست. علت شكستهاي پي در پي او در انتخاباتها هم بايد در این ماجرا جستجو كرد، چرا كه او بیشتر تقلید کننده بوده تا مبتکر. همه چیز از از سال 84، با كپي برداری قالیباف از كمپين تونی بلر آغاز شد و اکنون نیز در همان راستا مجموعه ای از رفتارها يا تئوري هاي اشخاص را کپی می کند، از برنی سندر و جنبش وال استريت گرفته تا احمدينژاد.