شنبه , ۱۴ مهر ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » خط مشی هاشمی رفسنجانی علیرغم همه توطئه چینی ها ادامه دارد… ولو کره الکافرون!

خط مشی هاشمی رفسنجانی علیرغم همه توطئه چینی ها ادامه دارد… ولو کره الکافرون!

روزنامه های پایان سال ، نسیم باد نوروزی را جشن گرفته اند.

امروز آخرین روزی در سال 1395 بود که روزنامه ها منتشر شد. امروز همه فارغ از جناح بندی ها و طیف های سیاسی آغاز سال جدید را تبریک گفته اند. با این حال برخی روزنامه ها برای سال آینده و امسال اسمی را انتخاب کرده اند.

پایان سال 95 با همه اتفاقات تلخ و شیرینش /مهمترین نگرانی رهبر انقلاب در سال 1395

روزنامه کیهان در گزارش اصلی امروز خود با عنوان« بازخوانی توصیه‌های رهبر انقلاب در سالی‌که گذشت» نوشت:« نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب در سالی که گذشت به خوبی نشان می‌دهد که دغدغه حل مشکلات مردم و معیشت آنان مهم‌ترین نگرانی ایشان بوده است، تکرار برخی واژگان در بیانات معظم‌له و نیز خواسته‌هایی که از سوی مردم در نامه‌ها و شکوائیه‌ها منتقل شده و رهبر انقلاب در بیاناتشان این خواسته‌ها را به مسئولین منتقل کرده‌اند این واقعیت را نشان می‌دهد.»

سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یادداشتی در روزنامه ایران در باره نوروز نوشت:« نفس‌های سال 95 به شمارش افتاده و اندک اندک صدای بهار به گوش می‌رسد. سال 95 با همه اتفاقات تلخ و شیرینش به نقطه پایانی رسیده است. سالی که با رویدادها و حوادث گوناگونی همراه بود. فقدان عزیزان و هموطنان‌مان در حوادثی همچون قطار مسافری تبریز- مشهد و آتش‌سوزی پلاسکو تا رحلت یار دیرین انقلاب، امام و رهبری، آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی، از پر کشیدن تعدادی از اصحاب فرهنگ و هنر تا شهادت جوانان شجاع مدافع حرم که جان خود را در برابر گلوله دشمنان سپر کردند، هر یک داغی بر دل نشاندند و دریغ و افسوس بر جای گذاشتند و یاد و نام خود را در خاطره تاریخی ملت جاودانه کردند. در جهان پر دغدغه امروز، سنگینی نبود هر چهره تأثیرگذاری بیشتر احساس می‌شود. نوروز در پیش است و امید آن داریم که نقطه آغازی بر پایان غم‌ها باشد.

در سوی دیگر سال 95 توأم با کامیابی‌ها و توفیقات بزرگی برای ملت فهیم ایران هم بود. گشایش‌های حاصل از توافق برجام آهسته آهسته خود را در طول امسال نمایان ساخت و امید می‌رود که استمرار این روند به جهشی در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور منجر شود. ایران اسلامی امروز در جهان پرآشوب و پر مخاطره، نقطه‌ای امن و امیدبخش است و این توفیق در سایه لطف الهی، تدابیر رهبر فرزانه انقلاب، تلاش‌های دولت تدبیر و امید و نیز کوشش‌های همه دلسوزان نظام اسلامی در سطوح مختلف حاکمیتی، نظامی و امنیتی حاصل گشته است. اگر از بهار بیاموزیم که نسیم خوش امید را بر تن و جان هر انسانی جاری کنیم، آن گاه می‌توانیم فرداهای بهتری را برای این سرزمین متصور شویم. فرا رسیدن بهار، نوید تغییر، نوید رویش و میل به نو شدن با خود به همراه دارد و بکوشیم که ما نیز به قافله بهار بپیوندیم تا جهان را نو کنیم.

نوروز که از عناصر اصلی هویتی ما و تداوم‌بخش حیات فرهنگی جامعه ایرانی است، در باور فرهنگی ما روز نو، روز شادی، روز زندگی، روز خرد، روز عدل و روز اعتدال است. طبیعت، تاریخ و انسان در این روز بر سالخوردگی چیره می‌شوند و جان تازه می‌یابند. نوروز در جامعه امروز بخشی از فرهنگ زندگی، شادی و دوستی در جهان پیرامون ماست و می‌تواند دل‌ها و اندیشه‌ها را به هم نزدیک‌تر کند و موجب همدلی و همگرایی بیشتر شود. از خداوند بزرگ که دگرگون‌کننده حال و احوال است، خالصانه بخواهیم که حال ما را به نیکوترین وجه بیامیزد و نور امید را در دل‌های همه ما فروزان کند.»

رقابت های انتخاباتی فراموش نشده است

صادق زیباکلام در یادداتشی در روزنامه آرمان با عنوان« برنامه اصولگرایان در تعطیلات برای روحانی» نوشت:« در دوهفته تعطیلات نوروزی اصولگرایان مقدمات آتش سنگین بر روی آقای روحانی را تدارک خواهند دید. البته هجمه‌های سنگین اصولگرایان از آغاز سال جدید بر دولت آقای روحانی کاملا قابل درک است. اصولگرایان می‌دانند هیچ شانسی برای پیروزی درانتخابات۲۹ اردیبهشت ندارند. برای آنها مهم نیست که چه کسی نهایتا نامزدشان خواهد شد. فرقی هم ندارد که مهندس ضرغامی، حجت‌الاسلام رئیسی، آقای قالیباف، آقای سعید جلیلی یا فرد دیگری کاندیدای نهایی اصولگریان شود. مهم آن ‌است که اصولگرایان این واقعیت تلخ را دریافته‌اند که هیچ بخت و اقبالی درصندوق‌های رای ندارند. انتخابات مجلس دراسفند ۹۴ به اصولگرایان نشان داد، اصولگریان هیچ بدنه اجتماعی میان جوانان، دانشجویان طبقه متوسط، بازاریان ندارند و بعید است بتوانند بیش از جلیلی رای به دست آوردند. فرضا اگر سعیدجلیلی نامزد آنها شود نهایتا می‌تواند همان چهارمیلیون رای۹۲ را بیاورد. بنابراین آنچه برای اصولگریان می‌تواند«پیروزی»درانتخابات محسوب شود آن است که تلاش‌کنند که رای روحانی ریزش‌کند. به عبارت دیگر رای روحانی نه تنها به ۱۹ میلیون سال ۹۲ نرسد، بلکه به کمتر از آن میزان یعنی حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون شود. کاهش رای روحانی برای اصولگریان پیروزی محسوب می‌شود، زیرا آنها می‌توانند به ایشان اعلام کنند اگر ما اصولگرایان محبوبیت نداریم، اما شما نیز فاقد محبوبیت هستید و خطاب به آقای روحانی بگویند مردم از سیاست‌های شما استقبال نکردند.»

بازخوانی توصیه های رهبر انقلاب

 

دوتابعیتی ها

پایان سال 95 با همه اتفاقات تلخ و شیرینش /مهمترین نگرانی رهبر انقلاب در سال 1395

روزنامه جوان در گزارشی با عنوان«اسرار کشور در دست دو تابعیتی ها» با اشاره به اظهارات اخیر دادستان کل کشور مبنی بر 52 نام در ليست دوم دوتابعيتي‌ها نوشت:« ه رغم آنكه دولت و وزارت اطلاعات همچنان وجود افراد با تابعيت مضاعف، گرين كارت و اقامت در مناصب اجرايي و مشاوره‌اي را انكار مي‌كنند، دادستان كل كشور از ارسال ليست 52 نفره به وزارت اطلاعات خبر مي‌دهد.

حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظري در برنامه‌گفت‌وگوي ويژه خبري شبكه 2 سيما، درباره آخرين وضعيت پرونده دوتابعيتي‌ها گفت: وظيفه دادستان كل، وظيفه تعريف شده در حيطه قانون است كه صبغه قضايي دارد و صبغه امنيتي و اطلاعاتي ندارد؛ اطلاعات كه مي‌رسد ما بايد بررسي كنيم. در همين زمينه به من اطلاعات و ليستي داده شد كه اين افراد در سه گروه داراي گرين كارت، دوتابعيتي و اقامت هستند. ما وقتي ديديم به‌اعتبار اينكه اين افراد مظنون هستند و ابزار تحقيقات در اختيار ما نيست، اين ليست را به‌صورت محرمانه براي وزير اطلاعات فرستاديم. اولين ليست 16نفري بود، بعد از آن دنبال كرديم كه «بررسي كنيد!»، زيرا به ما گفته بودند اين افراد در برخي دستگاه‌هاي دولتي و خصوصي هستند. وي افزود: ما به‌صورت قاطع نگفتيم كه كدام يك داراي تابعيت مضاعف هستند اما ليستي كه داده بودند مشخص بود چه‌كساني در زمره كدام گروه هستند. گزارش را به وزارت اطلاعات داديم؛ آقايان از اول مي‌گفتند «در دولت مدير دوتابعيتي نداريم» اما وظيفه دارم هشدار بدهم كه اين افراد مي‌توانند خطرناك باشند، چون با اين دوتابعيتي‌ها كه داريم و مخصوصاً كساني كه به امريكا مي‌روند بايد سوگندهاي عجيبي بخورند. به‌موجب قانون، به‌كارگيري اين افراد ممنوع است؛ در هر سمتي حتي در نهادهاي عمومي غيردولتي مثل شهرداري و مجامع عمومي هم نبايد به كار گرفته شوند. وزارت اطلاعات به ما پاسخ داد كه «آن 16 نفر را بررسي كرديم.» خوشبختانه از اين تعداد هيچ كدام آن‌جور نبود كه كاملاً منتفي باشد، همه آنها داراي گرين كارت بودند و مدتش به پايان رسيده بوده است. گرين كارت هم آثار و تبعاتي دارد. يكي را گفتند داشته و از كشور خارج شده است يا فرار كرده است. سه نفر اقامت داشتند كه اين افراد كه داراي اقامت بودند، دو نفرشان مشاوره مي‌دادند به مقامات عاليه دولتي خصوصاً برادراني كه در جريان برجام خدمت مي‌كردند. منتظري گفت:‌خب، مشاوره دادن به اين عزيزان با داشتن اقامت خارجي خيلي چيزها را زير سؤال مي‌برد. »