پنجشنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » کسانی که برای شبکه های ماهواره ای عکس ارسال میکنندتبدیل به جاسوسهای مفت و مجانی معاندان شده اند!

کسانی که برای شبکه های ماهواره ای عکس ارسال میکنندتبدیل به جاسوسهای مفت و مجانی معاندان شده اند!

 یکی از افسران قرارگاه جنگ نرم مدعی شد که کسانی که باتلفنهای همراه عکس میگیرند و برای شبکه های ماهواره ای درخارج ارسال میکنند، تبدیل به جاسوسهای مفت و مجانی معاندان شده اند!

همین افسر جنگ نرم (موسوم به مجید ابهری

!!!)- که نمونه اعلای خِنگی و بیخردی است- گفت ایرانیهای ساکن در خارج از کشور، باید به روش مستندسازان، دوربین بردارند و از مشکلات جامعه ای که در آن زندگی میکنند فیلم و عکس بگیرند و برای انتشار دراختیار صدا و سیما و رسانه ها درداخل کشور قراردهند!

این افسر جنگ نرم که سایت تسنیم (اطلاعات سازمان بسیج به ریاست حسین طائب) از او به عنوانِ قلابیِ “یک آسیب‌شناس اجتماعی” نام میبرد  ادعا کرد که “شبکه‌های ماهواه‌ای”(به ادعای او “معاند”!!) در تحریک مردم در مواقع حساسی مانند حادثه پلاسکو، دست دارند!!

حضور رییس جمهور در محل حادثه پلاسکو

مجید ابهری ادعاهای مضحک و خنده داری مطرح کرد و باعبور از حقایق پشت پرده فاجعه انفجار و تخریب “نماد مدرنیته در ایران” گناه ضایعات ناشی از این انفجارها و تخریب ها و مرگهای مرموز را ناشی از تغییر سبک زندگی جوانان تشنه حقیقت دانست و در یک فرافکنی مزورانه ادعا کرد: به موازات حادثه پلاسکو، برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای معاند، برای سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی حوادث، پی‌درپی از افراد مخصوصاً جوانان و نوجوانان دعوت می‌کنند که عکسها و فیلمهای خود را برای نمایش ارسال کنند.

مجید ابهری در گفت‌وگو با به اصطلاح خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» درباره چرایی برخی رفتارهای – به ادعای او-  نابهنجار اجتماعی مردم در حوادث و مواقف حساسی مانند حادثه پلاسکو که در لحظات ابتدایی خود را به صورت عطش عکس‌برداری، سلفی گرفتن و فیلمبرداری بروز و ظهور می‌دهد(!!!)، با لحن طلبکارانه و بیشرمانه ای مدعی شد:

“سبک زندگی افراد هر جامعه تعیین‌کننده و کارساز در رفتارهای فردی و اجتماعی آنها خواهد بود. همدلی، دلسوزی و تعاون به عنوان رفتارهای اجتماعی همواره موجب دلگرمی و حمایت آسیب‌دیدگان در جامعه ما بوده است، همین رفتارهای برگرفته از ارزشهای دینی ما باعث شده که سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی متمایز و ممتاز شود. در حوادث طبیعی و رویدادهای انسانی بسیاری از هموطنان با احساس مسئولیت و دلسوزی از توانمندیهای مادی و تجربی و فرهنگی خود مدد گرفته و به یاری افراد آسیب‌دیده یا در معرض آسیب شتافته و در بسیاری از موارد زندگی آنها را نجات داده‌اند.جوانان ما تشنه دیده‌شدن هستند، انحراف سبک زندگی اصیل تحت تاثیر شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی باعث شده تا امروز شاهد افرادی باشیم که در حوادث حساس، بی‌توجه به رویداد، مقابل چشمان همه اقدام به عکسبرداری و فیلمبرداری می‌کنند و در فاصله زمانی کوتاه آنها را در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند.به موازات حادثه پلاسکو، برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای که مخالف جمهوری اسلامی ایران هستند به خاطر سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی حوادث، پی‌درپی از افراد مخصوصاً جوانان و نوجوانان دعوت می‌کنند که عکسها و فیلمهای خود را برای نمایش ارسال کنند.

این تحریکات رفتاری باعث تولید مخبرین رایگان و جاسوسان بدون نشان برای این شبکه‌ها می‌شود؛ اگر مجریان کم‌سواد این شبکه‌ها اندکی در شهرهای اقامت خود قدم بزنند با بی‌خانمانها، معتادان، متکدیان، کارگران جنسی، قتل و تیراندازی و آزارهای خیابانی در ابعاد چندین برابری از کشور ما روبه‌رو می‌شوند؛ آنها اگر دلسوز هستند مشکلات شهر و دیار خود را منعکس کنند.

متاسفانه فقدان آموزشهای لازم و ضعف اطلاع‌رسانی توسط رسانه‌ها باعث شده در هنگام بروز حوادث، عده‌ای که می‌توانند بازوان یاری و تعاون باشند با عکسبرداری و فیلمبرداری به وقت‌کشی مشغول می‌شوند تا جائیکه افراد آسیب‌دیده، جان خود را در مقابل چشمان همه از دست می‌دهند.بی‌تفاوتی و فاصله گرفتن از معیارهای عاطفی، همانگونه که رهبر نظام گفته اند از نقشه‌های دشمن در جنگ نرم بوده و بسیار خطرناک‌‌تر، موثرتر و کارآمدتر از جنگهای سخت است و در مقابل آنها نخبگان دلسوز با مهندسی فرهنگی و شناخت ابزار و اهداف دشمن باید به تدارک ابزار دفاعی با سرعت تمام مشغول شوند.”

انتهای پیام/