شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » آتنا دائمی با خشونت و بدون ارائه هیچ گونه حکمی از سوی ماموران امنیتی بازداشت و به بند نسوان زندان اوین منتقل شد.

آتنا دائمی با خشونت و بدون ارائه هیچ گونه حکمی از سوی ماموران امنیتی بازداشت و به بند نسوان زندان اوین منتقل شد.

آتنا دائمی فعال مدنی که صبح امروز جهت اجرای حکم حبس «با خشونت و تهدید» بازداشت شده بود، به بند نسوان (زنان) منتقل شد. این فعال مدنی از ماموران بازداشت کننده‌‌اش شکایتی را نیز در دست پیگیری دارد.

آتنا دائمی فعال مدنی و حقوق کودک جهت تحمل ۷ سال حکم حبس به بند نسوان زندان اوین منتقل شد.

این فعال مدنی از ماموران بازداشت کننده‌‌اش شکایتی را نیز در دست پیگیری دارد. به گفته منابع نزدیک به خانواده دائمی، حکم ارائه شده تاریخ دو روز دیگر یعنی هشتم آذرماه را داشته است.

ساعت ۸ صبح امروز ششم آذر ۹۵، آتنا دائمی فعال مدنی جهت تحمل ۷ سال حکم حبس در منزل پدری‌اش «با خشونت و تهدید» توسط ماموران قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

یک منبع نزدیک به خانواده دائمی دراین‌باره گفت: “چند مامور مرد و زن صبح امروز به خانه پدری آتنا مراجعه کردند اما هیچ حکم یا کارتی نشان نداده بودند و مامور زن دست آتنا را پیچ داده بود که این موضوع بعلاوه عدم ارائه حکم بازداشت یا ابلاغیه تحمل حبس، باعث تنش شده بود که به ۱۱۰ نیز زنگ زده بودند. ماموران سپاه حکم را به نیروی انتظامی نشان داده بودند که در آن نوشته شده بود به مخفیگاه متهم حمله کنند. در صورتی که منزل پدری‌اش بوده است.”

این منبع هم‌چنین تاکید کرد: “ماموران بطور مکرر آتنا را تهدید می‌کردند که دیگر کارت تمام است. می‌بریمت و دیگر باز نمی‌گردی.”

آتنا دائمی ۲۹ ساله، بیست‌و‌نهم مهرماه سال ۹۳ بازداشت و ۸۶ روز در سلول انفرادی بند دو الف تحت بازجویی بود. وی در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ پس از پایان بازجویی ها به بند زنان زندان اوین منتقل شد.

این فعال مدنی پس از چندین بار به تعویق افتادن جلسه دادگاه نهایتا در تاریخ ٢٣ اسفند ٩٣ در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه، قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران با حضور وکیل خود و دیگر متهمین این پرونده به نام‌های امید علی شناس، ئاسو رستمی و علی نوری مورد محاکمه قرار گرفت. وی به دلیل فعالیت های مدنی مسالمت آمیز، به اتهام «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و اختفای ادله جرم» به ۱۴ سال زندان محکوم شد.

پیش‌تر، قاضی دادگاه تجدید نظر با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه موافقت و پس از شانزده ماه بازداشت موجب آزادی این فعال مدنی در تاریخ ۲۶ بهمن‌ماه سال گذشته از بند زنان زندان اوین شد.

در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران توسط قضات قمی‌زاده و حوزوان برای چهار فعال مدنی حکم این فعال مدنی به ۷ سال تقلیل یافت.

بر اساس حکم صادره در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران برای چهار فعال مدنی؛ آتنا (فاطمه) دائمی، امید علی‌شناس، ئاسو رستمی و علی نوری، به ترتیب احکام حبس دادگاه بدوی آن‌ها از ۱۴، ۱۰، ۷ و ۷ سال حبس به ۷، ۷، ۲ و ۲ سال حبس کاهش یافت.

منبع: هرانا