پنجشنبه , ۲۲ شهریور ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » دشمنان بشریت و حریت و مساوات و عدالت در نظام فاسد قضائی- امنیتی در ایران، پایان دوره ماموریت دکتراحمدشهید را جشن گرفته اند. غافل از آن که خانم دکتر عاصمه جهانگیر بااهتمامی صدبرابر بیشتر به افشاگری برعلیه جنایات دژخیمان سیاهچالهای ایران ادامه خواهد داد.

دشمنان بشریت و حریت و مساوات و عدالت در نظام فاسد قضائی- امنیتی در ایران، پایان دوره ماموریت دکتراحمدشهید را جشن گرفته اند. غافل از آن که خانم دکتر عاصمه جهانگیر بااهتمامی صدبرابر بیشتر به افشاگری برعلیه جنایات دژخیمان سیاهچالهای ایران ادامه خواهد داد.

بوقهای درهم شکسته پروپاگاندای رژیم کشتی شکسته و به گل نشسته حاکم بر ایران برای کم اثر کردن بُرد گزارشهای دکتر احمد شهید، با رسوایی و بی آبرویی هرچه تمامتر کوشیدند تا او را متهم به رشوه گیری از عربستان بنمایند! حتی مدارک جعلی و قلابی هم در این زمینه منتشر کردند، اقدام احمقانه و رذیلانه ای که به بهای بی آبرویی هرچه بیشتر برای نظام ضدبشری و جنایت پیشه قضائی- ضدامنیتی- تبلیغاتی رژیم حاکم بر ایران به انتها رسید!!

سایت مزدور تابناک و سایر سایتهای حلقه به گوش دستگاه های پروپاگاندای رژیم حاکم بر ایران و بوقهای تبلیغاتی کهنه و زنگ زده اش، پایان دوره ماموریت احمدشهید را شادمانی خود میدانند. سایت تابناک با درج این خبر نوشته است:

«احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران که ماه پایانی مأموریتش را می‌گذارند، روز چهارشنبه آخرین گزارش خود در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را منتشر کرد.او در این گزارش هم به سبک گزارش‌های قبلی هرچند نوشته است که گام‌های مثبتی در ایران برداشته شده، اما در عین حال به تفصیل تهران را به نقض حقوق بشر متهم کرده است.وی در این گزارش 27 صفحه‌ای، مدعی نقض حقوق اقلیت‌ها، روزنامه‌نگاران و زنان در ایران شده و نوشته است که افراد از حق آزادی بیان، حق تجمع و دسترسی عادلانه به دادگاه محروم هستند.وزیر خارجه سابق مالدیو که در سال 2011 به عنوان نماینده سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران تعیین شد، ماه آینده جای خود را به «عاصمه جهان‌گیر» پاکستانی می‌دهد.آقای شهید در حالی به مأموریتش پایان می‌دهد که بارها از سوی مقامات ایرانی به اتکا به گزارش‌های ثابت‌نشده مخالفان جمهوری اسلامی، عدم رعایت بی‌طرفی و نادیده گرفتن پروتکل‌های استاندارد گزارش‌دهی متهم شده است.”

 

انتشار آخرین گزارش آقای دکتراحمدشهید درباره نقض مستمر حقوق بشر در ایران

احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در مورد ایران، آخرین گزارش خود راجع به وضعیت حقوق بشر در این کشور را منتشر کرده است.

به گزارش سایت فارسی بی بی سی آقای شهید در این گزارش، که از اول ژانویه تا نیمه اوت ۲۰۱۶ (۱۱ دی تا ۲۵ مرداد ۱۳۹۵) را در بر می گیرد، یادآوری کرده که طی این مدت، ۲۳ بار در مورد وضعیت حقوق بشر به مقام های جمهوری اسلامی نامه نوشته است.

با پایان دوران ماموریت احمد شهید به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، عاصمه جهانگیر، فعال پاکستانی حقوق بشر عنوان جایگزین آقای شهید می شود.

در بخشی از آخرین گزارش آقای شهید اجرای زیاد مجازات اعدام در ایران مورد انتقاد قرار گرفته اما تصریح شده که در فاصله اول ژانویه تا سومین هفته ژوییه ۲۰۱۶، بین ۲۴۱ تا ۲۵۳ مورد اعدام در ایران انجام شده که “به طور قابل توجهی” کمتر از مدت مشابه سال ۲۰۱۵ است. احمد شهید، این تحول را مثبت ارزیابی کرده است.

گزارش وی می افزاید با وجود این، میزان اعدام ها از ابتدای ژوییه روندی افزایشی داشته و در سه هفته اول این ماه، ۴۰ مورد اعدام صورت گرفته که اکثرا بر سر جرایم مرتبط با مواد مخدر بوده است.

آقای شهید همچنین یادآوری کرده که در سال ۲۰۱۵، بین ۹۶۶ تا ۱۰۵۴ مورد اعدام در ایران صورت گرفته که بالاترین میزان اعدام در این کشور در دو دهه گذشته محسوب می شود.

در بخش های دیگر گزارش او، نحوه برخورد دستگاه های قضایی و امنیتی ایران با روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای، شهروندان دوتابعیتی، فعالان سیاسی و اجتماعی و کارگران، و نیز اجرای مجازات های “بی رحمانه و تحقیرآمیز” در این کشور مورد انتقاد قرار گرفته است.

گزارش، همچنین به عملکرد دستگاه های حکومتی ایران در زمینه هایی چون تامین حق آزادی بیان و عقیده، حق آزادی تشکل و تجمع، حقوق زنان و کودکان و حقوق اقلیت های قومی و مذهبی انتقاد کرده است.

شورای حقوق بشر سازمان ملل، احمد شهید، وزیر خارجه پیشین مالدیو را در سال ٢٠١١ به عنوان گزارشگر ویژه ایران انتخاب کرد.

او از آن پس بر مبنای مصاحبه‌هایی با فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران و نزدیکان قربانیان خشونت‌های سیاسی، گزارش‌های ادواری از وضعیت حقوق بشر در ایران ارائه می‌داد. درخواست‌های احمد شهید برای سفر به ایران در دوران فعالیتش به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر به نتیجه نرسید.

حکومت ایران اتهام نقض حقوق بشر را رد می‌کند و می‌گوید این اتهام‌ها با انگیزه‌های سیاسی طرح می‌شوند.