یک روزنامه آلمانی با استناد به آمارهای دولتی از افزایش روزافزون حملات به مساجد و نهادهای اسلامی در کشور آلمان خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه “زوددویچه سایتونگ”، مساجد در آلمان مکررا هدف حملات قرار می گیرند. شمار حملات با انگیزه های راست افراطی به مساجد در آلمان مرتبا افزایش می یابد.
به گزارش روزنامه “زوددویچه سایتونگ”، مساجد و موسسات اسلامی همواره به صورت فزاینده هدف حملات بیگانه ستیزانه و ضد اسلامی در آلمان قرار می گیرند.
روزنامه “زوددویچه سایتونگ” این خبر را با استناد به آمارهای اخیرا ارائه شده از طرف اداره فدرال پلیس جنایی آلمان منتشر کرده است. این آمارها نه تنها نشان می دهند که شمار این گونه حملات در آلمان افزایش پیدا کرده بلکه نشان گر این است که اکثر این حملات در ماه های اخیر در ایالت های قدیمی آلمان رخ داده است. این وضعیت به این مسئله مرتبط است که در شرق آلمان نسبت به غرب این کشور مسلمانان کم تری زندگی می کنند. از طرفی تنها تعداد کمی از این حوادث مانند حادثه اخیر بمب گذاری جلوی مسجدی در شهر درسدن آلمان عمومی می شود.
در مجموع دولت آلمان در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی شش حمله با انگیزه های سیاسی به مساجد در آلمان را ثبت کرده است. البته این آمارها افزایش پیدا می کند.
پاسخ دولت آلمان به یک درخواست حزب چپ درباره جرائم اسلام ستیزانه و بیگانه ستیزانه در سه ماهه دوم سال 2016 نشان می دهد که از آوریل تا ژوئن سال 2016 در مجموع 14 مورد جرائم با انگیزه های سیاسی که مساجد را هدف قرار داده اند وجود داشته است که از بین آن ها 9 مورد با انگیزه های راست افراطی انجام شده است و 3 مورد نیز توسط خارجیان از جمله طرفداران پ ک ک انجام شده است.
بر اساس داده های اداره فدرال پلیس جنایی آلمان از سال 2001 خشونت علیه مسلمانان در آلمان مرتبا افزایش می یابد. در سال 2010 اداره فدرال پلیس جنایی آلمان 23 حمله علیه مساجد را ثبت کرده، در سال 2014 ، 64 مورد، و در سال 2015 هم تعداد این گونه حملات به 75 مورد افزایش پیدا کرد.
بخش اعظمی از حملات علیه مساجد در سال 2015 از طرف گروه راست افراطی انجام شده است.
وزارت کشور آلمان از شروع سال 2001 تا مارس 2016 در مجموع 416 مورد حملات با انگیزه های سیاسی علیه مساجد و موسسات اسلامی را ثبت کرده است. این در حالی است که درباره حمله به نهادها و موسسات اسلامی کم تر شفاف سازی می شود.
به نوشته روزنامه “تاگس اشپیگل” در 75 مورد از حملات به نهادهای اسلامی در سال 2015پلیس تنها در 16 مورد توانست در این زمینه تحقیقاتی انجام داده و مظنون را شناسایی کند. به این ترتیب شمار واقعی این گونه حملات بالاتر از آن چیزی است که آمارها نشان می دهد. بسیاری از این گونه جرائم حتی علنی نمی شود.
انتهای پیام/