جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » کیهان: اگر جریمه وکفارهء ضربه به نظام و آبروریزی را حساب کنند باید یک روز به مردم چین غذا بدهند

کیهان: اگر جریمه وکفارهء ضربه به نظام و آبروریزی را حساب کنند باید یک روز به مردم چین غذا بدهند

یک محاسبه ریاضی ساده برای تعیین “کفاره” بی حیثیت کردن نظامِ مدعیِ تدیّن و اسلامیت و پاکدستی درجهان -که مدعی الگوسازی برایِ تمدن بشری نیز هست!!-.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در گفت و شنود خود با عنوان چین نوشت:

گفت: بالاخره تکلیف مدیرانی که حقوق‌های نجومی گرفته‌اند چه می‌شود؟!

گفتم: چه می‌خواستی بشود؟!

گفت: اولا باید از کار برکنار شوند، ثانیا، به اتهام غارت بیت‌المال محاکمه و مجازات شوند و ثالثا؛ باید پول‌های کلانی که از بیت‌المال دزدیده‌اند را پس بدهند.

گفتم: چگونه می‌خواهند این خیانت بزرگی که در حق مردم کرده‌اند را جبران کنند؟!

گفت: باید از فرمول روزه ماه مبارک استفاده کرد. کسی که یک روز از روزه‌ها را بخورد باید 60 مسکین را طعام بدهد.

گفتم: با این حساب اگر جریمه حقوق‌های نجومی و جریمه ضربه به نظام و آبروریزی را هم حساب کنند باید یک روز به مردم چین غذا بدهند.

resized_1736030_162

به گزارش مشرق، «مرتضی-کاظمیان» (مقیم پاریس) – که کیهان شریعتمداری از او با عنوان “عضو متواری گروهک ملی – مذهبی که در ارگان سازمان سیا کار میکند” !!!! یاد مینماید- در وبسایت رادیو فردا نوشت: ماجرای فیش‌های حقوقی غریب در نگاه منفی و کاستن از بدنه اجتماعی دولت بی‌تأثیر نبوده است. حکایت فیش‌های حقوقی چند ده میلیونی در نگاه نخست- و از زاویه عددی- ناچیز به نظر می‌رسد؛ اما حقوق‌ها و پاداش‌های نجومی رو شده، چنان با حداقل دستمزد کارگران و اکثر کارمندان و مزدبگیران در فاصله است، که قابل صرف‌نظر کردن نیستند.اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی در مواجهه با موضوع فیش‌های حقوقی، هم بر پیگیری موضوع تأکید کرده و هم به فسادهای غریب و اقدامات «مخفیانه» دولت قبل اشاره داشته اما بعید است این دست انتقادها و تعریض‌ها به دولت احمدی‌نژاد، بتواند لایه‌های اجتماعی معترض به حقوق‌های غریب را توجیه و قانع کند.

عضو متواری گروهک ملی-مذهبی همچنین نوشت: روحانی در کشاکش با اختلالات اقتصادی پسابرجام ناگهان با افشاگری کم‌سابقه مواجه شده است. افشاگری‌هایی که در میان آن‌ها نه تنها نام برخی چهره‌های اردوگاه اصلاح‌طلبی (چون صفدر حسینی) مطرح شده بلکه حتی نام برادر رئیس جمهور (حسین فریدون) و برادر معاون رئیس جمهور (مهدی جهانگیری) نیز به شکلی به میان آمده است.

نویسنده ارگان سازمان سیا ادامه می‌دهد: «در جامعه حساس به شکاف طبقاتی، برخورندگی و واکنش منفی اکثریت شهروندان دور از انتظار نیست. اگرچه در نخستین واکنش‌ها، مدیران عامل چند بانک (از جمله رفاه و توسعه صادرات و ملت) برکنار یا وادار به استعفا شده‌اند، هر چند شخص روحانی و معاون اول وی به صراحت در قبال موضوع مهم، موضع‌گیری کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد واکنش آنان نسبت قابل قبولی با بازتاب گسترده موضوع نداشته یا دست‌کم از جهت رسانه‌ای، نتوانسته نسبت موجهی برقرار کند. روحانی ناگزیر است در وضعی که فقر و بیکاری و آسیب‌ها و مسائل اجتماعی پا به پای هم افزایش می‌یابند و شکاف طبقاتی عمق می‌یابد، در برابر تبلیغات پرحجم پیرامون فیش‌های حقوق چند ده میلیونی، چاره‌های متنوع و مؤثر در پیش‌گیرد و بعید به نظر می‌رسد که ارجاع دادن‌های مکرر به بی‌تدبیری‌ها و فسادها و سوء استفاده‌های دولت احمدی‌نژاد، بتواند از ریزش حامیان روحانی و نارضایتی و خشم لشکر بیکاران جلوگیری کند. او باید برای قفل فیش‌های نجومی، کلیدی کاربردی و مؤثر فراهم کند.

منبع: کیهان