دوشنبه , ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
صفحه اول » اجتماعی و سیاسی » عراق مهمترین خط امدادی داعش با سوریه را قطع کرد

عراق مهمترین خط امدادی داعش با سوریه را قطع کرد

4a356820-84fb-459e-8674-86409a084fdb_16x9_600x338ارتش عراق روز جمعه اعلام کرد که جنگجویان ایزدی و عشایر، مهمترین خط امدادی داعش با سوریه در منطقه سنجار در استان نینوی را به کنترل خود درآوردند.

بیانیه ارتش که از طریق تلویزیون پخش شد، گفته که جنگجویان ایزدی و عشایر دو منطقه الدیبان و ام جریس نزدیک به مرز سوریه را از دست داعش آزاد کردند.

عبدالرحیم الشمری نماینده استان نینوی در پارلمان عراق، آزاد سازی دو منطقه مرزی با سوریه را تایید کرده است. این دو منطقه به عنوان مهمترین خطوط امدادی عناصر داعش میان الرقه سوریه و موصل عراق به شمار می رفت.

نیروهای مشترک روز جمعه با صدور بیانیه ای آزاد سازی دو منطقه مذکور را اعلام کردند. عناصر داعش در درگیری با نیروهای عشایر و ایزدی تلفات زیادی را متحمل شده‌اند. در نوامبر سال گذشته، نیروهای پیشمرگه کُرد و ایزدی شهرک سنجار را از دست داعش، پس از اعمال وحشیانه این گروه، آزاد کردند.